onsdag den 29. december 2010

Tålmodighed er en dyd!

Min svigerinde kom hjem til jul d. 22. december med et lærred, maling og pensler under armen. Hun manglede nemlig stadig at lave julegaven til min svigermor. Så i al hemmelighed brugte hun aftenen hos os og fik lavet det fineste maleri med mine guldklumper på til deres farmor...

Hun brugte teknikken sampling. Da jeg aldrig har prøvet det, sprang jeg med på vognen og fik også lavet et "maleri" med børnene på...

Indrømmet mit blev ikke nær så godt som hendes. (Måske mangel på tålmodighed, måske fordi vi fremskyndede processen med en føntørrer eller fordi min baggrund blev for mørk og billederne ligeledes var for mørke..?) Jeg ved det ganske enkelt ikke. Men det er helt klart en teknik jeg skal prøve igen! (og så skal jeg nok være mere tålmodig og få nulret alt papiret af inden det får lak:-)) Tålmodighed er en dyd og den belønner sig som regel til sidst..!

Jeg har givet billedet titlen "Gæt en baby", for de er ikke lige tydelige alle billederne:-)

Kender du til sampling og har gode råd til hvordan resultatet bliver endnu bedre, tager jeg gerne imod gode råd:-))

onsdag den 22. december 2010

Glædelig jul og godt nytår til jer alle:-)

Jeg vil lige benytte roen her til morgen til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Jeg glæder mig til at holde ferie. Og håber ferien kommer til at stå i julehyggen og kreativivtetens tegn:-)


onsdag den 15. december 2010

ENDELIG...!

Nu har min gave i den kreative pakkekalender lagt og pint mig i omkring en uge. Pakken er fra Puk, som er skribent på en af mine absolutte favoritblogs... Jeg er er glad for hendes stil og har ofte hentet inspiration hos hende. Det gjorde det ikke mindre svært at vente.


Men IDAG skete det! Jeg begyndte ligeså stille at åbne pakken, for jeg ville ikke overraskes for hurtigt... Og indeni pakken lå der nye pakker!


Skuffet blev jeg betemt ikke:-) Puk har hæklet et fint bogmærke/bogbamse. Og hatten er i en af mine yndlingsfarver. Den er super sød. Tak Puk:-)


Derudover har jeg fået den fineste engel, med de mest bedårende øjne. Og heldigvis er hun ikke så julet at jeg ikke kan have hende fremme hele året, hvilket hun kommer til at være. Der var også et sødt kort med, hvor der bl.a. står at det flyvende væsen er et unikum, og derfor er den eneste der eksisterer af hendes slags. Dejligt... Jeg skal nok passe rigtig godt på hende:-)


Tusind tak til Puk og glædelig jul til dig også:-)

Og ikke mindst en stor tak til Karina, som heldigvis ringede til mig på vej på ferie, og fik mig med i dette skønne projekt. Karina, jeg er virkelig glad for at have deltaget i din kreative pakkekalender, og jeg deltager meget gerne igen en anden gang:-) God jul til dig også, og til alle andre der læser med her:-))

fredag den 10. december 2010

Der var 1, der var 2... Nej faktisk blev det til ikke mere end 5 styks!

Karina var så super heldig igår at få en fantastisk gave. Og indrømmet jeg blev lidt misundelig, for det var så absolut den sødeste gave jeg længe har set:-) Hun fik 1 styks Rudolf med den røde tud. Heldigvis var Karina sød og ligge link ind til Mette, som hun havde fået gaven af. Og inden på Mettes blog finder man heldigvis opskriften på den skønne Rudolf...

Så i aftes da børnene var lagt i seng glødede min hæklenål. Det blev til ikke mindre end 5 af de super cute Rudolf'ere. Udover de 3 i ser på billedet fik jeg også lavet en hvid og en brun. De 2 sidstnævnte skal bruges til gave. De 3 farverige kommer på mit juletræ i år:-)


onsdag den 8. december 2010

Jeg har fået pip...

Nej helt seriøst så startede jeg sidste weekend med at sy disse skønne fugle, der skal pynte på alle mine julegaver i år. Jeg har måske nok lavet lidt flere end jeg får behov for, men så må jeg jo pynte med dem efter jul.

torsdag den 2. december 2010

Crazy colorfull christmas...

Jeg eeelsker jul. Men er ærlig talt en smule træt af nisser... Derfor er det så fantastisk at man i år gerne må pynte med alt muligt andet og i helt andre farver end vi normalt forbinder med jul:-)

Jul for mig er lig med glimmer, glitter og masser af farver og lys. (Jeg er nok lidt "arbejdsskadet" fra min tid med skrædderiet, hvor jeg syede den ene farverige kjole efter den anden)

For noget tid siden fortalte min søster mig at hun havde været i Ikea og havde fundet et "juletræ", så man kan have de smukke julekugler og ornamenter hængende hele december i stedet for kun på juletræet i selve julen. Så afsted med mig til Ikea, sådan et måtte jeg bare eje...

Jeg er netop blevet færdig med at pynte mit Ikea juletræ (læs jernspiral på pind) og jeg elsker det!

 På pinden i midten af træet har jeg viklet en lyskæde med stjerner rundt om.

Jeg har selv været igang med at lave noget af pynten til træet. F.eks. hæklede ugler og sløjfer i silkepapir pyntet med træperler.

 Og så er det selvfølgelig pyntet med alt mit favorit julepynt.

En hæklet ugle i grøn.

I toppen sidder fugle på clips.

Og for at blive i samme farveskala og tema har jeg i samarbejde med min lille datter lavet dette perle uro i neonperler, som lyser i mørket:-)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...