torsdag den 30. juni 2011

Bye-Bye gamle stue!

Jeg har jo en MASSE projekter jeg skal have lavet til min stue. Meeen i forrige weekend var der loppemarked i byen, og der røg sørme lidt nye ting med hjem - Så nu skal jeg lige have et overblik over hvilke ting der rent faktisk skal være i stuen, samt hvor de skal stå. Derfor er jeg ikke rigtigt kommet igang med projekt stue endnu.

Mens jeg lige "ommøblerer" inde i hovedet, så får du lige en collage af stuen som den ser ud idag, med rod og det hele!

I min stue må man nemlig godt lege og arbejde og det medfører selvfølgelig en hel del rod! Men selv om man godt må rode i min stue så NYDER jeg det maks, når der er gjort rent og ryddet op. Det holder bare aldrig ret længe:-)

Den opmærksomme "seer" vil opdage at jeg har rigtig mange ting på mine hylder - Det skyldes min datter som var så venlig at rykke et par hylder ud af væggen. Og da jeg lige om straks flytter om på det hele igen, har jeg altså ikke gjort noget ved de hylder, blot flyttet de ting der overlevede styrtet:-)


De sidste timer af dagen idag skal jeg i øvrigt tilbringe her. Og det glæder jeg mig meget til:-)

tirsdag den 28. juni 2011

At være fastboende midt i turistland...

...har bestemt mange både fordele og ulemper.

Det er så mærkværdigt at bo i en by, der i 7 uger om året forvandler sig til et mekka af butikker, restuaranter, grilbarer, aktiviteter, koncerter og forlystelser. Der vrimler med mennesker overalt, og selv om natten summer her af liv. Indbyggertallet i de 7 uger fordobles mange hundrede gange, og du skal stå i lange køer, nærmest lige gyldigt hvad du vil foretage dig. Har du besøgt min by i den periode, kan du slet ikke forestille dig hvor tomt her kan være udenfor turistsæsonen:-)

Jeg bliver grebet af stemningen - Feriestemningen - Så selv om jeg egentlig skal opretholde en helt almindelig dag de fleste af de 7 uger, så bliver jeg grebet af den her feriestemningen, og man kommer så let til at gribe det hele lidt an på en langsommere og lettere måde. Hvilket vel i og for sig er godt nok:-)

Det mest underlige er den mandag hvor skolerne begynder igen. Byen går fra at summe af liv om søndag, til med et trylleslag igen at være helt og aldeles tom mandag morgen. Det er UNDERLIGT skulle jeg hilse og sige!

En af de rigtig gode ting ved turistsæsonen er de mange loppemarkeder, kræmmermarkeder og antikmarkeder, som alle foregår lige omkring hjørnet fra hvor jeg bor.

Igår fandt disse 2 lækkerheder vej hjem til mig:-)

mandag den 27. juni 2011

Amok med hæklenålen!

Den anden dag postede Mette denne DIY... Jeg prøvede at lave et enkelt i weekenden - Super nemt og super fint:-)

Så slog det mig pludselig søndag aften... Det er da DEM, dem der skal pynte på de gaver folk bestiller i min webshop.

Jeg har før lavet gavepynt til shoppen - Stoffugle, perlepynt og lerblomster. Men har i lang tid ikke kunne finde på noget. SÅ tak Mette:-) Det blev til ikke mindre end 85 stk af de fine gavemærker.

Har du lyst til at købe nogle af de fine mærker, så spring over til Mette - Hun lavet de fineste kort i mange farver og faconer. Til en rigtig fin pris oveni købet:-)

søndag den 26. juni 2011

Papir blomster - DIY

Trænger dine Kähler vaser (eller andre vaser for den sags skyld) også til at få lidt langtidsholdbare blomster i, kan du evt. lave disse papirs blomster.


DIY'en følger her:

1: Klip et stykke papir i str 7x28 cm



 2: Fold papiret til en "violin". Folderne skal ca være 3/4 cm bredde.


 3: Sådan ser papiret ud når det er foldet.




4: Find midten af papiret, stik en nål med tråd igennem.





 5: Vikl tråden omkring midten mange gange og hæft herefter tråden




6: Saml nu blomsten til en roset ved hjælp af lim



7: Klip en blomst ud fra papiret


8: Lim blomsten på midten af rosetten. Du kan også vælge at bruge en knap, en perle eller noget helt andet.


9: Til sidst syer du blomsten på en pind eller en gren.

Og værsågod - Nu er dine blomster klar til at blive stillet i vasen. Det er de små Kählervaser, jeg har. Har du en større vase, klipper du bare papiret endnu større fra start af.

God fornøjelse:-)

Jeg har brugt det nye blomstrede gavepapir fra Rice til mine blomster. Når jeg nu var igang med papiret, så lavede jeg noget mere. Det kan du se her.

I'm in love!


I alle disse lækkerier, som kan købes i denne svenske webshop.

Jeg tror seriøst jeg er blevet ramt at "bloglandfonitis" eller noget i den stil...

I nat drømte jeg, at jeg hængte gardiner til tørre hos Helle-Jescika (har aldrig mødt hende irl, ej heller været i hendes hjem). I samme drøm brugte mit søster et udtryk, hun helt sikkert ikke ville bruge irl. Kreasoulmate - Et udtryk jeg er stødt på her og her...

Jeg tror skismse jeg trænger til en pause:-)

Og nej, for jeg ved godt jeg ikke kan lade være:-)

lørdag den 25. juni 2011

Hip hip hurra!


Lidt stemningsbilleder fra dagen igår...

Gry har egentlig fødselsdag i januar, men pga. børnehave opstart og de der tilhørende baktusse angreb i hobetal, fik vi først fejret hendes fødeslesdag igår.

Vi havde egentlig tænkt det var ok hun ikke havde holdt fødselsdag - Hun vidste det jo ikke.

Men jeg skal lige love for, at efter hun er kommet i børnehave - Så ved hun hvad fødselsdag er. Kager, lys, flag og slik...

I den seneste tid, har hun tit sagt til folk, hun synes der er søde - "Du må godt komme hjem min føsseda! - Har hun så været sur på nogen, så lyder det vredt "du ikke komme hjem min føsseda", samtidig med hun bryner. Derfor blev vi enige om, at vi nok hellere måtte holde hendes fødselsdag alligevel, når hun pludselig er blevet så bevist om hvad det er.

Alle var med til hendes fødselsdag, selvom der er et par stykker, der i den seneste tid har fået afvide "du ikke komme hjem min føsselda, du bliv hjem og sov!"

Åh ja - Og den turkise taske var en istedetfor-blomster-værtindegave til mig!!! I love it:-) Det er så absolut de smukkeste blomster jeg har fået længe:-))

torsdag den 23. juni 2011

Når man sådan (snart) er 3½ år,

ikke bruger sut og ble mere. Så er man en stor pige!

Beviset kom den anden dag, da jeg syede Bambi puder i læssevis.

Gry havde åbenbart forelsket sig lige i det lille dyr, så derfor siger hun "Mor, du skal sy en lilla sessekjole med Bambi til mig". "Okay" svarede jeg. "Så må mor og far, købe noget lilla stof næste gang vi skal til Ålborg" (Indforstået mens hun var i børnehave). Tøsen svarer lynhurtigt og kækt "Ja, og så bliver jeg hjemme og passer Eddie og huset..!"



mandag den 20. juni 2011

Moodboard stue

For en 2-3 år siden var jeg til foredrag med Mille Fly i Stof og Stil i Ålborg.

Hun foreslog man lavede et moodboard inden man gik igang med at indrette er rum. Mood boardet skulle hjælpe dig med at holde dig indefor både stil og farve, mens du indretter. Nu er jeg så spændt på om hjælper mig, til at holde mig indenfor mine egne rammer! (I doubt it)

Så nu er det bye-bye rød/hvid/sort stue og hello...

FARVEORGIE!


Jeg har SÅ mange ideer i hovedet, til alle de ting, jeg skal have lavet til min stue. Det kommer sikkert til at tage det meste af sommeren. Derfor kan du også roligt regne med at langt de fleste af mine indlæg her i sommer kommer til at omhandle alle de ting jeg skal have gang i! Det håber jeg du kan leve med:-))

lørdag den 18. juni 2011

Så blev "hylderne" fyldt op:-)

Nu blev mine nye "hylder" på bloggen fyldt op. Der bliver helt sikkert flyttet om på dem hen af vejen:-)

Du kan se hvad jeg har sat på hylderne her, her, her og her:-)

Nu vil jeg så gå ind og hygge mig med den bunke her!


fredag den 17. juni 2011

Her pudses, poleres, skrubbes og skures...

...der males, flyttes om og justeres. Jeg har fået malet loftet og væggene og jeg føler mig rigtig godt tilpas her i mit nye hjem! Det er SÅ meget mere mig:-)


Der mangler stadig lidt før mit nye hjem er helt færdigt. De små "hylder" foroven skal fyldes ud med lækkerier. Det bliver de engang i weekenden, for nu vil jeg tage på tøsetur med en gammel klassekammerrat.-)

Hvem har så bygget mine nye omgivelser..?

Det har selvfølgelig hende her!

onsdag den 15. juni 2011

Seriøst... Hvor lang tid skal det tage?

På lørdag er det 4 uger siden Gry smed sutten - Og stort set hver aften siden har været et mareridt...

Hun nægter at give sig til at sove uden Peter eller mig ved hendes side. Når hun så falder i søvn, lister vi af. Opdager hun det, så bryder helvede løs!

Inden for de sidste snart 4 uger har vi haft en nat, hvor der har været ro. Det er ved at være temmeligt frustrerende!

Hvordan gjorde du da dit/dine børn skulle af med sutten?

Eddie var kun 1½ da han smed sutten. Han fik en uge hvor han faldt i søvn på sofaen i stuen. Herefter blev han båret i sin seng, og så var der ikke mere i det. Gry er jo selvfølgelig noget ældre, og har et meget bedre forhold til sin sut. Men pyhh ha, det er en hård tørn.

Hvordan kan det være...

...at det er så svært at få ideer til at sy noget til drenge?

Eller er det bare mig der har det sådan? Hvordan har i andre drengemødre det med ideer til drengetøj?

Eddie har idag fået det første par bukser, som jeg har syet (og så er de for store!). Jeg har syet MASSER af pigetøj til både Gry, mine niecer og butikken - Men Eddie har jeg altså så svært ved at finde på noget at sy til...

Det må der laves om på! For han er da lidt lækker i sine nye stjernebukser:-)


lørdag den 11. juni 2011

Vores have-mareridt!

Idag skal vi i krig med et KÆMPE hængeparti i vores baghave - Nemlig det hjørne her:


I alt den tid vi har boet, har det bare fået lov at stå til, fordi vi ikke har haft brug for pladsen - Men det er slut nu. Ungerne skal have det lækreste legehøjrne! Så fra idag af skal der for alvor tages fat!!! Der venter helt sikkert sindsygt mange hårde timer forude - Men hvor jeg GLÆDER mig til det er færdigt:-)

Igår da jeg havde taget billeder, var jeg inde med kameraet, og da jeg kom ud igen (der gik helt ærligt ikke mange sekunder!) havde ungerne gang i det her!

MUDDERBAD!


40 puder!

Det er så mange puder min svigerinde og jeg har fundet ud af jeg skal have syet til butikken!

Oppe under loftet i mit showroom har jeg en hylde hele vejen rundt. Det er lidt en dum hylde for det er begrænset hvad man kan stille deroppe, hvis det også er meningen at det er noget folk skal kunne se.

Så var det vi kom i tanke om at ene forskellige puder deroppe, kunne se rigtig fint ud. Og der kan altså være 40 puder i alt.

Det her er de første 2 puder.. Så mangler jeg jo bare 38....!


 De mange puder bliver selvfølgelig også sat til salg på webshoppen - Ligeså snart tiden byder sig til det:-)

Og så i øvrigt rigtig god pinse til alle jer der kigger forbi:-)

torsdag den 9. juni 2011

Er Bambi den nye ugle?

Med Bambi mener jeg selvfølgelig rensdyr, rådyr, dådyr og elge i alle former og afskygninger.

Der bor da ihvertfald efterhånden en hel del af det kære dyr i vores hjem.


1: 2 porcelænsfigurer - Den ene fra min mormor den anden fra genbrug.
2: Et gammelt broderi jeg har haft under kærlig behandling.
3: 1 rensdyr knage der hænger som et trofæ i stuen.
4: Endnu et trofæ - Denne er nedlagt i Tiger.
5: En sød lille Bambi fra julekassen.

Hvad med dig har du "uglet" færdigt og flyttet dig over mod noget nyt, eller "ugler" du stadig?

Det er ikke fordi jeg er færdig med ugler - Eller det tror jeg da ihvertfald ikke jeg er. Men jeg kan mærke det "nye" dyr langsomt sniger sig ind på mig:-)

tirsdag den 7. juni 2011

Stardust!!!

Det er vel det ord der beskriver min opgave til Anne Dorte aller, aller bedst!

Udgangspunktet for opgaven var en sort klassisk festkjole med tyl, en bunke LÆKRE retrostoffer og en halskæde fra House Doctor.

Det kom der det her ud af:

Et væld af stjerner, der skal sidde på kjolen og flagrer i vinden:-)


Et armbånd der skal pynte på armen.



Stjernen til håret.



Sidst men ikke mindst et trekantet sjal i samme tyl, som der er på Anne Dortes kjole - Ligeledes pyntet med stjerner og kantet med gult bånd.

Så nu kan Anne Dorte tage til fest i et støv af stjerner:-)

Og når man sådan får besøg af en blogger, så må man naturligvis servere cup cakes, der i dagens anledning var pyntet med stjerner.


Lækker sulten...?

Du finder opskriften her:-)

Er du ikke bare en lille smule nysgerrig for at se hvordan de mange stjerner tager sig ud på Anne Dorthe?

Værsågod - Her er hun iført stjernestøv:-)

søndag den 5. juni 2011

Imorgen...

...bliver det her hentet, og jeg er ærlig talt ved at være lidt spændt på, hvad hun siger til det endelige resultat:-)


Blev du også lidt nysgerrig, så stay tuned - Jeg har nemlig fået lov til at vise jer, hvad det er, jeg har lavet:-)

onsdag den 1. juni 2011

Kender du den følelse..?

Helt nede i maven... Du ved det der sus det giver, når det projekt man har gang i lykkes - Jeg mener mere end lykkes. Du ved når udfaldet af opgaven bliver så meget bedre i virkeligheden end i hovedet.

Sådan har jeg det med de to tobaksborde her. Jeg er super glad for resultatet. Jeg synes simpelthen de stråler. (Kan et bord mon det..?)

Selv min mormors reaktion var helt uventet, da hun så borderne. Hun er en ældre dame på 81 år, og hendes normale reaktion på noget vi har lavet er, "Uha det er flot" og man har aldrig rigtig kunnet høre, om hun mente det eller ej:-) Men igår da hun så mine borde, smilede hun og sagde "Hvor er de fine, du er jo en hel kunstner".

Da jeg havde stilt bordene an i butikken igår, sendte jeg et billede af dem til Peter. Hans svar "Super pænt". Så der er altså andre end mig, der synes, jeg har haft gang i noget godt.



Lampefoden kunne der lige blive plads til af nogle af resterne fra borderne - Den passer enormt godt til det grønne bord.

Og så i øvrigt rigtig god Kristi Himmelfarts ferie til jer alle:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...