onsdag den 7. marts 2012

Tør du tænke ud af boksen og springe rammerne? En blogudfordring

Jeg elsker selv at blive udfordret på det kreative. På den måde lærer jeg hele tiden at tænke i nye baner, og ofte resulterer det i meget bedre resultater, end når jeg bevæger mig, indenfor det jeg er allerbedst til.

Jeg vil med denne udfordring gerne opfordre blogland til at tænke ud af boksen, til at lade kreativiteten styre og til at give dig muligheden for at bevæge dig uden for dine normale kreative rammer.

Jeg mener, vi kan alle sammen købe en opskrift og nogle lækre materialer, og slippe afsted med at lave et nogenlunde hæderligt resultat. Men hvad sker der når vi får tildelt 5 ting, som alle skal indgå i det samme projekt. 5 ting som måske endda ikke umiddelbart har nogen sammenhæng, 5 ting som vi måske aldrig selv vælger at arbejde med. Hvad sker der så..? Kan man få noget lækkert ud af det. Min påstand er HELT SIKKERT!

Tør du tage udfordringen op..?Regler:

Oline Art's blogudfordring går kort og godt ud på at jeg sender 5 materialer til dig, der gerne vil deltage. 

Når du modtager de 5 ting, skal du huske at fotografere dem inden du tager dem i brug.
Du har nu max 10 dage til at lave et eller andet af de 5 materialer. Alle 5 ting skal indgå i samme kreation. Du må gerne tilføje flere materialer, end dem du har fået tilsendt, men du må altså ikke lave en halskæde med de 3 ting og et armbånd med de 2 ting - Alle 5 ting skal indgå i samme kreation.

Du bestemmer helt selv hvad din kreation, skal være. Et maleri, et stykke tøj, et møbel, et smykke, noget til børn eller noget helt andet. Det behøver ikke være store tidskrævende kreationer. Det er helt op til dig:-) Kun fantasien og de 5 materialer du får tilsendt sætter grænser!

Når din kreation er færdig, tager du et billede af den og laver et indlæg på din blog. Indlægget skal indeholde billede af de 5 ting, inden du tager dem i brug, et link til vedkommende du har fået de 5 ting af, og et billede af den færdige kreation. Hvis det ikke fremgår 100% tydeligt af billedet hvor de 5 ting er blevet brugt, må du meget gerne skrive en lille beskrivelse af din kreation.

Når du har gjort alt dette, sender du 5 ting til 1-2 nye deltagere, så udfordringen får mulighed for at sprede sig i blogland. Du kan evt. vælge de 2 første der skriver på dit indlæg at de gerne vil være med. Materialerne du skal sende kan være fra en stofbutik, en garnbutik, en hobbyforretning eller de kan være fra stranden, skoven eller lossepladsen... Det bestemmer du helt selv:-) Jo mere du mikser materialerne, jo mere udfordrer vi jo kreativiteten hos modtageren.

Husk at send en mail til: olineart @ e-mail.dk (uden mellemrum), når du har lagt indlægget på din blog, så samler jeg nemlig indlæggene sammen en gang imellem og viser kreationerne frem på min blog.

Jeg håber...

at i vil tage godt imod min udfordring, og at vi alle bliver inspireret til at tænke ud af boksen, når vi arbejder kreativt.

For at sætte legen godt igang, har jeg valgt at jeg vil sende 5 materialer til de 10 første der skriver på indlægget her, at de gerne vil deltage i udfordringen. Når du deltager skal du kun sende udfordringen videre til 1-2 andre deltagere, så alle kan være med:-)

25 kommentarer:

 1. Hej det lyder som en vild god ide, men tør jeg ? øh jo lad mig prøve, man ved jo aldrig hvad man får ud af det. Så jeg er med, godt nok med en lille knude i mave, men det skal nok blive sjov. ha en dejlig dag. Jeg mailer til dig.

  SvarSlet
 2. YES, det er en mega sjov udfordring, den vil jeg gerne være med på- hi hi, glæder mig allerede. Knus

  SvarSlet
 3. Jeg er med!!! Super fed udfordring! :-) Glæder mig til at lægge hovedet i blød når jeg har modtaget 5 forskellige ting. :-)

  SvarSlet
 4. Mit genbrugsgen slår krølle på halen af begejstring over udfordringen.
  Har du mon læst mine tanker, Dorthe. Hvor har jeg tit overvejet at kaste netop sådan ene udfordring ud i blogland.
  Jeg springer ud idet og leger med.

  SvarSlet
 5. Det var dog en ski'go' ide :o) Jeg vil rigtig gerne tage imod udfordringen!!

  SvarSlet
 6. Det er da en helt vildt god idé - jeg har rigtig meget lyst til at være med. Men blokerer med det samme og tænker at det kan jeg ikke finde ud af! Men det skal den dumme hjerne ikke bestemme! Jeg vil osse rigtig gerne prøve, men lover ski ikke for meget:-)

  SvarSlet
 7. Spændende udfordring :) Jeg hopper med på vognen

  SvarSlet
 8. Er da SÅ meget frisk på udfordringen !! - super god idé :-)

  SvarSlet
 9. Super fed ide.. jeg vil meget gerne være med.. Hvis jeg kan nå det.. Jeg rejser på ferie d 17-25.. Håber jeg kan nå at være med..
  Kh Camilla
  blog træf læs her
  http://celinas-verden.blogspot.com/2012/03/krea-trf-i-kbh.html

  SvarSlet
 10. Fedt - Nu er de første 10 deltagere klar:-) Glæder mig til at se hvad i kommer frem til. Husk i skal sende mig en mail med jeres adresser.-)

  SvarSlet
 11. Øv jeg kom for sent. Men super initiativ :)

  SvarSlet
 12. Må holde øje med deltagerne herinde. Måske jeg kan komme med på vognen når jeg er hjemme fra ferie om 14 dage glæder mig til at se hvad det bliver til.

  SvarSlet
 13. God ide! Bare ærgeligt, jeg kom for sent...
  Nå, men hvis nogen mangler nogen at sende til, er jeg frisk :D.
  Mail: kun_marie89@yahoo.dk

  SvarSlet
 14. Super fed udfordring.. det stiller virkelig krav til kreativiteten... :D
  Jeg er spændt på hvad det bliver til..
  Laver du så et opsamlings indlæg, så vi kan se, hvad de alle får ud af det?

  SvarSlet
 15. Fed udfordring - jeg skal være med :)

  Kan du ik lave et indlæg når deltagerne er klar til at sende til nye deltagere? Så vi både kan se de andres ting, og sprede budskabet :)

  SvarSlet
 16. Det ville jeg gerne have været med til - måske en anden gang, nu jeg var så sent på den, til denne ;O)

  SvarSlet
 17. Sikke en sjov idé! Det kunne være jeg skulle holde øjnene åbne hos de bloggere som allerede har meldt sig :D

  SvarSlet
 18. Helle Jakobsen - Tak skal du have:-) Hold øje med de 10 damers blog, så kan du hoppe med på legen derfra:-)

  Saraju - Jeg håber da udfordringen forstsætter længe i blogland, så alle kan få chance til at deltage en eller flere gange. Jeg regner da bestemt med selv at hope på vognen og deltage i legen et sted:-)

  Karen Marie - Du kom ganske vist for sent til at være blandt de 10 første, men jeg håber da at som udfordringen får lov til at sprede sig i blogland, at du får chancen for at deltage på et senere tidspunkt.-)

  Crazy cat lady - Jeg laver helt sikkert opsamlingsindlæg. Jeg glæder mig selv helt vildt meget til at se hvad der kommer ud af processen:-)

  Sommerfuglelarven - Du kan tro jeg nok skal lave et indlæg når der er sendt udfordringer herfra, og jo jeg skal nok lave opsamlinger ind i mellem, så alle kan få mulighed for at deltage, hvis man har lyst:-)

  Bettina - Du må holde øje med blogland i den nærmeste fremtid. Jeg er sikker på at det ville være en god udfordring til dig også:-)

  Rikke - Ja hvis du har lyst til at lege med på et tidspunkt, så ville det da være en god ide:-)

  SvarSlet
 19. Årh det lyder sjovt. god ide.. jeg må holde øje med de andre deltagere så jeg kan være med.

  SvarSlet
 20. Ja gør du det:-) Glæder mig over den interesse der er allerede er blevet vist for min lille udfordring:-)

  SvarSlet
 21. Hellu på deg.. Jeg vil gjerne være, og selv om jeg bor i Norge og ikke er innenfor de 10 første, har jeg et forslag.. Send meg et bilde med overkommelige ting på så skal jeg skaffe dem selv og tenke utenfor rammene.. KAn jeg være med da???? hehehehe

  Utrolig morsom utfordring...

  Ha en fin dag...

  SvarSlet
 22. Hvis der sidder nogle og gerne vil være med, så kig forbi - jeg har netop afsluttet min :)

  SvarSlet
 23. Lyder som en fed ide :) kunne være sjovt. vil gerne være med skriv mig på listen over en af dem der vil være med :)

  SvarSlet
 24. Hej Lone - Det lyder rigtig godt. Hvis du gerne vil deltage skal du besøge nogle af de bloggere der allerede har leget og springe til som deltager hos dem, hvis de endnu ikke har fundet nye deltagere:-) Håber du finder et sted at lege med:-) Ellers hold øje med min blog, og hop med hos nogle af de nye deltagere der leger med hen af vejen:-)

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer - Har du noget på hjertet?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...