fredag den 28. december 2012

Genbrug

Igår aftes da jeg var ved at pille mit julepynt ned (altså ikke mit juletræ, men alt det andet), fik jeg en ide..! Ikke noget særligt, men alligevel:-)

Min adventskrans som var pænt farverig i år. Den skulle da ikke bare smides ud efter så kort tid. Så af med lys og stjerner og på med bambi og bogstaver! Så nu har jeg en lille nytårskrans - Eller den kan vel i bund og grund godt hænge hele året.-)

Har du pakket julepynten væk endnu?


16 kommentarer:

 1. Hvor er den altså fin - og fed måde at genbruge på!

  Jeg er netop i gang med at afpynte - og sikke en masse "luft" det giver. Det ender nok med et besøg i nogle genbrugser og tjekke ud, om der er nye nips, som skal flytte ind hos mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja - Og ja du har ret. Der føltes temmelig tomt når julepynten pakkes væk. Man ser pludselig sit hjem med helt nye øjne:-)

   Slet
 2. Ej hvor er den fin!! :D
  Vi har pillet det meste julepynt ned, men mangler bare al pynten på juletræet men det tror jeg bliver stående indtil nytårs aften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit juletræ står også endnu. Jeg ved ikke om det får lov at stå til nytår - Nu får vi se:-) Og så i øvrigt tak:-)

   Slet
 3. 50/50 må jeg sige skulle lige holde mandens fødselsdag i går med hoved fyldt med snot, så i dag efter endt ansøgnings skrivning sker det.
  Jeg syntes klart det skulle blive en helårs krans, for vi kan vel alle bruge "love & hope" i April;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja vi har også Grys fødselsdag lige om hjørnet - Der er godt nok meget at se til i løbet af få dage:-) Håber din gemal havde en god dag og dit helbred ikke har "skudt dig helt i sænk"

   Jeg tror også den kommer til at hænge i noget tid - Men nu må vi se:-)

   Slet
 4. Å, den ble da søt. Jeg har ryddet vekk julepynten ffra kjøkkenet i dag. Helt utrolig deilig å få den vekk. Det går mot lysere tider !! D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Drude - Det er dejligt når julepynten kommer op, men ligeså dejligt når det skal ned igen:-) Og det er så skønt at vi går mod lysere tider:-)

   Slet
 5. Sikke en fin krans - kan godt forstå du ikke vil gemme den væk endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke også - Den kan godt tåle at hænge fremme lidt endnu:-)

   Slet
 6. Hvor blev den bare flot, den kan da sagtens bruges hele året, det ville da være synd at pakke den væk...

  Jeg har været i Ikea idag for at hente ekstra kasser til mit pynt, så imorgen begynder jeg så småt at pakke Julen væk..

  Ha´en fortsat dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kan helt sikkert og kommer nok også til hænge længe - Men om den kommer til at hænge hele året er lidt mere uvist:-) Jeg laver jo hele tiden nyt, og der er ikke plads til det hele. Men den kommer helt sikkert til at hænge længe:-)

   Jeg har også overvejet nye og flere kasser til mit julepynt. Ville nemlig ønske jeg havde lidt mere system i det når det er pakket væk. Men det bliver vist ikke i år, jeg kommer afsted efter dem.-)

   God dag til dig:-)

   Slet

Jeg elsker kommentarer - Har du noget på hjertet?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...