fredag den 27. januar 2012

2 super inspirerende damer!

Jeg er for nyligt faldet over 2 fantastiske blogge, hvor kreativiteten i den grad inspirerer mig - Jeg elsker deres stil og udtryk!

Den ene blog er forholdsvis ny og den anden blog er fra i sommers sidste år.

Hvis du ikke har været forbi disse to skønne blogs, så er det vist ved at være på tide:-)

Hvilke blogge taler jeg så om..?

Jo såmænd


- Fyldt med kreative projekter i lækre farver, og med lidt hang til det kitschede udtryk (som jeg jo ELSKER!) Du finder også skønne hækleopskrifter på bloggen. Besøg Gitte og få ideer til hvad din weekend skal bruges til:-)


Den anden blog er:


- Bloggen er forholdsvis ny, men for hulan hvor er den kommet godt fra start! Også her finder du masser af kreative ideer i lækre farver og fine hækleopskrifter. Smut forbi og få endnu flere ideer til en kreativ weekend:-)


tirsdag den 24. januar 2012

Kreativ på den sjove måde:-)

Engang imellem (læs tit) så synes jeg altså det er super sjovt at sætte sig ned med en masse forskellige ting, uden at vide hvad jeg skal bruge tingene til på forhånd, og så bare slippe fantastien løs, og se hvad det ender med.

Sådan en dag havde jeg i søndags, og det kom der bl.a. det her ud af:

søndag den 22. januar 2012

På sin pind

Jeg var så super heldig lige før jul, fordi Joan sendte mig et af hendes skønne malerier!

Jeg valgte ikke at hænge det op dengang, fordi der var allerede pyntet til jul, så jeg følte det var bedre at hænge det op engang når alt julestadsen var pakket sammen igen. Så havde jeg jo også det at glæde mig til:-)

Igår fik den flotte ugle endelig en "pind" at sidde på - Og jeg synes sidder den sidder rigtig fint der.

Endnu engang TAK Joan - Vi er SÅ glade for det:-)

lørdag den 21. januar 2012

Et fantastisk univers! #10

Endnu engang vil jeg gerne dele en norsk blog med jer, som jeg selv elsker at besøge.

Pigen bag bloggen hedder Anne, og formår virkelig at fange de smukke detaljer på billeder. Anne skriver meget om bolig og familieliv. 

Annes blog er en sand bombe af lækre billeder, der virkelig inspirerer mig.

Kig forbi Anne, og lad dig opsluge af hendes skønne univers.
onsdag den 18. januar 2012

I am back!

Det tror og håber jeg ihvertfald - Jeg har haft 3 gode nætter i rap uden ondt i halsen. Det må helt sikkert betyde jeg er i bedring:-)

Men neeeeeejjjjj hvor har jeg meget at indhente her i blogland. Det er SÅ længe siden (faktisk før jul) at jeg virkelig haft tid til at tage på rundtur i blogland - Jo vist, har jeg haft nogle småture, og smidt en enkelt kommentar hist og pist. Men sådan for alvor læst med hos jer andre. Dét er godt nok længe siden!

Men i aften (håber jeg) tager jeg på min første grundige rundtur, og jeg GLÆDER mig:-)


Og lysten til for alvor igen at være kreativ meldte sig igår aftes, og det kom der disse 3 brocher ud af:-)

onsdag den 11. januar 2012

Lidt kreativivteter nåede jeg faktisk i juleferien!

Udover at lave slikofytter og biler til bordpynt til Gry's fødselsdag, så nåede vi faktisk at male hele baggangen, trappeopgangen og hele gangen på loftet i juleferien - Seriøst det trængte virkelig hårdt!

På gangen på loftet har vi der hersens gggaaammmmmlllleeeeeeee indbyggede skabe, der før var grålige og oragnebrune agtige! Pæne var de ikke! Nu har de fået en gang maling, og jeg har fået lov at udnytte en masse skønne papirsrester til lågerne, og jeg synes faktisk de er blevet helt søde nu:-)

Jeg var ikke kommet ret langt, da jeg fakisk havde lyst til at opgive projektet, for ihhh, hvor de små 6 kanter bulede, når jeg satte dem på. Men Peter overtalte mig heldigvis til at fortsætte, og bulerne forsvandt da også efterhånden som der tørrede...

Seriøst vi har kørt os selv megahårdt i ferien, derfor har jeg nu også en hals der i den grad knirker om natten og gør det svært at sove ordentligt, og en næse der har tendens til forkølelse. Tror seriøst jeg trænger til hvile! Hvile så forkølelsen kan få lov til at sætte sig og bryde løs, så jeg kan få det overstået, eller hvile så jeg kan slippe for den dumme knirkende hals om natten:-)
tirsdag den 10. januar 2012

Vi har fået fugl!

Ikke en larmende og svinende en af slagsen. Næh... blot en farverig og dekorativ en af slagsen.

Grunden til vi har fået fugl er at jeg i mange år har haft en trang til at eje et dekorations fuglebur. Jeg har bare aldrig fået noget gjort ved det. Men nu skulle det så være. Jeg har havde fået en Kähler julelysestage i julegave, og den gad jeg ikke rigtig at have, når der kun var 1, så derfor blev den byttet til det lille fuglebur med fugl i:-)
Og nej hvor jeg glæder mig til at skulle pynte det lille fuglebur. Jeg har fundet en masse billeder til inspiration, der findes jo sindsygt mange måder at gøre det på:-)lørdag den 7. januar 2012

7 "fester" på 14 dage

Det kan altså slå pusten ud af de fleste - Ikke desto mindre er det nøjagtig det min lille familie lige har været udsat for. Så dagen idag og imorgen har vi absolut ingen planer, ikke noget vi skal nå og ingenting vi vil nå. Dagene skal bruges til hygge -

Sofa-hygge
Gåturs-hygge - Hvis vejret arter sig
Lege-hygge
Bare være-hygge
og
Sove til middag-hygge.

Altså ihvertfald ligeså snart vi har fået afleveret de ekstra stole, vi måtte ud og låne igår, og har fået vasket gulvene!

Gry fik fejret sin fødselsdag igår - En 12 timer lang fest - Kun afbrudt af en lille halv time mellem 14 og 14.30, hvor vi ikke havde gæster...

Men hun havde en super dejlig dag, omend hun var temmelig træt da dagen nåede sin afslutning:-)


Og så til bordpynten, som jeg har lovet at vise jer. Gry og jeg fik lavet 4 biler ud af de papkasser fra vores julegaver, og de blev altså rigtg søde.

Må jeg præsentere:

Karen Kage Køler


Bolette Butterfly Brum


Fie Fiske Fræser


Sidst men ikke mindst

Belle Blomster BåtBella har i øvrigt byens bedste forlygter;-) og lys i ladet!

tirsdag den 3. januar 2012

Idag for 4 år siden...

...kom dette smukke væsen til verden!


Hun og hendes bror giver mit liv mere mening, mere indhold og et helt anden måde at se verden på. Jeg elsker de to overalt på jorden!

Idag for 4 år siden, kom Gry til verden efter en forholdsvis dramatisk fødsel, og jeg svor at jeg aldrig skulle have flere børn efter det - Men heldigvis glemmer man smerter, og jeg er idag beriget med 2 smukke og dejlige børn.

Da jeg ventede mig Gry lå min moderkage lavt, og jeg blev hele tiden gjort opmærksom på at hvis jeg kom til at bløde, så skulle jeg liggende i ambulance køres til sygehuset.

Derfor tog jeg det heller ikke så tungt, da jeg d. 30. december om morgenen, oplever at blodet siver ud af mig. Jeg tager det forbløffende stille og roligt , og får ringet til hospitalet. Peter er kørt på lodsepladsen, så jeg er alene hjemme. De sender en ambulance med fuld udrykning efter mig, og jeg får ringet til Peter - Han bliver lettere forvirret og siger "Jamen skal jeg så komme hjem nu" - Øh ja tak, for ambulancen er på vej. Jeg får ringet til min svigermor, og hun kommer farende, hun pakker en taske til mig, og vupti så er ambulancen der. Peter når lige akkurat at komme inden vi kører til sygehuset med fuld udrykning, så jo, jo det har jeg også prøvet.

Da vi ankommer tjekkes jeg selvfølgelig her og der og alle vegne. De beslutter sig for at indlægge mig, da jeg stadig bløder lidt. Det år fejrede vi nytårsaften på Ålborg sygehus. Vi fik lov til at låne et personalerum, så min familie kunne være derude og holde nytår sammen med mig. Det var sørme vældig fint - Vi havde bestilt mad udefra, og vi pyntede op med serpentiner osv - Der manglede ikke noget!

Dagene gik og endelig d. 2. januar beslutter de sig for at sætte fødslen igang. Jeg får lagt en pille, og der sker ikke en fis:-)

3. januar siger jeg til sygeplejerskerne, om det ikke er ok at Peter og jeg tager i Babysam til udsalg, for der var nogle af de ting vi manglede, der var sat ned. De kigger sådan lidt skeptisk på mig, for jeg er jo egentlig så småt igang med fødslen, når den første pille er blevet lagt - Men vi "får lov" til at tage afsted. Så er der bare den vildeste kø, og det meste langsomme personale derude. Folk er virkelig ophidsede over den tid de skal vente. Imens jeg ser og hører på sure opstød fra her og der, står jeg lidt og smiler indvendig, fordi jeg tænker, slap dog af - Her står jeg faktisk igang med min fødsel og tager det heeellltt roligt.

Da vi kommer tilbage på sygehuset kommer min søster lige et hurtigt smut forbi med lidt ting til babyen. Da hun er gået skal vi ned på fødslesgangen, for jeg skal have lagt endnu en pille. På vej ned af trappen, bliver jeg ringet op af en kunde, imens jeg taler med hende går vandet - Men jeg overstår samtalen uden kunden bemærker noget. Da vi kommer ind på fødselsstuen, får jeg jo så af åbenlyse grunde ikke lagt pille nr. 2. I stedet for får Peter en lov til at overnatte, da jordemoderen synes der er for langt at køre hjem i snevejret, hvis nu fødslen pludselig gik stærkt. Så han får en gæsteseng og et par babytæpper til at ligge over sig, mens jeg får lov til at sove på fødselslejet (hedder det mon det?)

Peter får så absolut ikke sovet ret meget, for hver gang jeg har en ve, tror jeg at jeg skal tisse, og da jeg ikke selv kan komme ned fra min "seng" må han rejse sig og hjælpe mig hver gang.

Ved 8-tiden om morgenen kommer jordemoderen igen, og jeg får lagt bedøvelse ind i ryggen. Jeg sover temmelig meget hele dagen - Jeg sover faktisk alle veerne væk - Lige indtil at presseveerne træder ind - Ikke fordi jeg kunne ikke mærke dem, så jeg beder dem om at fortælle mig, hvornår jeg skal presse, for jeg ved det simpelthen ikke.

Men jeg presser og presser, og Gry kommer bare ikke ud. Så bliver det tid til sugekoppen, og jeg presser. Peter siger at man hver gang kunne se Grys hoved, men hver gang jeg stoppede med at presse, smuttede hun ind igen. Da alle sugekop forsøg er brugt, ryger vi derfor til kejsersnit - Ikke akut - Men meget tæt på...

Jeg bliver bedøvet og på det tispunkt er jeg faktisk fuldstændig ligeglad med hvad de gør ved mig. Sygeplejersken der sidder ved mit hoved taler til mig, og siger at lige om lidt er du mor...

Tak skal du have, det skal jeg lige love for. Gry sidder simpelthen fast inde i mig, og de kæmper længe med at få hende ud. De rykker så hårdt i mig, at Peter er ved at bange for jeg falder ned fra operationslejet flere gange. Selv mærker jeg den her underlige følelse af at blive rørt rundt og æltet indvendig til trods for bedøvelsen. Det var simpelthen så ubehageligt.

Men ud kommer hun, og jordemoderen kommer løbende forbi og siger tillykke i har fået en pige. Gry trækker ikke været til at begynde med, men heldigvis får de liv i hende.

Da jeg kommer ud på opvågningsstuen, er jeg bare så træt og forvirret, så da de ligger hende over, kan jeg slet ikke overskue det. Jeg kan ikke rigtig holde hende og røre ved hende pga alle de måledimser der sidder på mig her og der og alle vegne.

Det får jeg heldigvis indhentet senere.

I de mange efterfølgende dage herefter, tror der gik op til 2 mdr, havde jeg bare store smerter indvendig, jeg kunne ikke noget. Peter måtte klare Gry. Ja endda mig, jeg kunne ikke rejse mig fra sengen, og jeg kunne ikke vende mig i sengen. For hulan hvor havde jeg det bare dårligt!

Jeg forstod ikke smerterne før en sygeplejerske fortalte mig, at det er jo klart du har ondt. Du er jo nærmest blevet gennembanket indvendig...

Seriøst jeg magtede ikke tanken om flere børn på det tidspunkt. Heldigvis ændrede jeg mening og Eddie kom til verden lige knap 21 mdr siden ved et planlagt kejsersnit, hvor alt bare løb efter planen.

mandag den 2. januar 2012

I mit es!
Sørme så om jeg ikke har været kreativ i det nye år..!

Husets prinsesse fylder jo 4 år på onsdag, og hun skal have børnehaven på besøg på fredag. Det er kæmpe stort for hende.

De små fyre på billederne ovenfor er slikofytter - Hvert barn skal have deres egen slikofyt med hjem på fredag med en lille pose Haribo slik i...

Vi har også gang i noget andet kreativt bordpynt, men det må i vente med at se, det er nemlig ikke helt færdigt endnu.

Hvad brugte du 1. nytårsdag til?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...