lørdag den 31. marts 2012

Et fantastisk univers #13

Idag skal i besøge Sonja i Det blå hus

Sonjas blog er en sand kreaperle, hvor især syning fylder en del - Og jo der er som hos så mange andre bloggere en forkærlighed for retrostoffer:-)

Jeg opdagede Sonja for efterhånden noget tid siden, fordi vi på et tidspunkt vandt samme give away.

Jeg følger med hos Sonja, fordi jeg elsker hendes kreationer og bliver inspireret af dem. På det seneste er blomster også kommet til at fylde en hel del på bloggen. Så der er mange SMUKKE billeder på Sonjas blog.

Kender du ikke Sonja i Norge, så smut et kig forbi hendes blog. Især hvis du har hang til retrostoffer!fredag den 30. marts 2012

Påske harer i retro stof

Kan i huske jeg for lidt tid syede hvide påskeharer med grå/sorte detaljer?

De kaniner bor nu hos Heidis datter, og jeg har derfor været igang med et par mere. Denne gang i retrostof.Og for det ikke skal være løgn - Så har jeg faktisk været igang med en påskehare mere - Denne af den mere pyntesyge slags.

Jette sendte mig nemlig disse materialer, for hun synes ikke jeg skulle snydes for at lege med i min egen udfordring.


Og det kom der jo som sagt en temmelig pyntesyg fest kanin ud af...
tirsdag den 27. marts 2012

Min første doily

Jeg har for første gang hæklet en doily!

Jeg har gennem længere tid haft lyst til at give mig i kast med sådan et projekt. Det var bare ikke blevet til, før jeg så denne opskrift hos Gry. Jeg synes bare den har noget helt særligt over sig, og så var der pludselig ikke langt fra tanke til handling.

Jeg havde ikke lige noget "rigtigt" garn hjemme, så den er blevet lavet i det jeg nu havde. Men jeg synes også det fungerer ok alligevel, hvis jeg selv skal sige det:-)

Det er helt sikkert ikke den sidste doily jeg har hæklet, for jeg synes faktisk at det er enormt sødt i skabet, og kunne godt tænke mig at have doily's på flere hylder...mandag den 26. marts 2012

Der findes en hund...

En hund som jeg har tegnet et utal af gange som barn.

Denne hund har i den senere tid dukket op i min erindring, efter mange år, hvor jeg ikke har skænket den en tanke. Jeg har vendt og drejet min lille hjerne, om hvad søren jeg nu kunne bruge den hund til idag. Jeg var først ude i noget med applikationer af en art, men så pludselig så jeg en broderi bølge så småt brede sig i Blogland, og den lille hund var straks født som broderi på en kjole til Gry.søndag den 25. marts 2012

Tør du tænke ud af boksen og springe rammerne? Kreationer #1

De første deltagere i min kreative udfordring har nu lavet hver deres kreative kreation ud af de 5 materialer de har modtaget.

Jeg er virkelig begejstret for alle de fine resultater, og overraskes meget over hvor lækre ting der er kommet ud af nogle sjove og pudsige sammensætninger af materialer.

Flere har skrevet til mig at det har været super sjovt at arbejde på den måde og at de godt kunne tænke sig at deltage i udfordringen en anden gang. Det er jo fedt at høre. Personligt, tror jeg også jeg hopper på vognen en anden gang, hvis ellers legen får lov til at forsætte ude i blogland. Hvilket jeg selvfølgelig håber den gør:-)

De færdige resultater ser indtil videre således ud:

 En cirkus Zebra fra Gitte Blinkilde

En zentangle engel fra Kreasøster

En halskæde fra Like Mormor

 Prins Charming forklædt som moderigtig frø fra Hverdagens små fornøjelser

En fe-engel-hund fra Boghunden


Klovn fra Bettina Holst

Et uro fra Superprinsessen

En giraf i Zoo fra Mig og Maya

Carla Cup Cake fra Oline Art

Har du fået lyst til at deltage i udfordringen, så besøg dem der allerede har deltaget i legen. Nogle af dem mangler nemlig stadig deltagere. Ellers hold øje med legen ude omkring i Blogland, og spring på vognen på et senere tidspunkt:-)

Har du deltaget i legen på et tidspunkt så send mig en mail med et link til dit indlæg, hvis du gerne vil have din kreation vist frem i et indlæg som dette på min blog:-)

fredag den 23. marts 2012

Påskekjole

Igår havde jeg 4 timer helt og aldeles for mig selv uden mand og børn i selskab med min symaskine og noget retrostof.

Jeg fik bl.a. syet denne påskekjole til Gry. Vi kan nemlig fejre bryllupsdag, min mands fødselsdag og så skal vi selvfølgelig til diverse påskefrokoster i påskedagene, så der skulle nok kunne blive en anledning eller to for at Gry kan lufte kjolen.onsdag den 21. marts 2012

Lidt rødt er sødt

Erry udfordrede mig for nogle dage siden til at vise røde detaljer fra mit hjem. Rød er en farve jeg har det lidt ambivalent med, når vi snakker indretning. En overgang var rød nemlig den eneste farve jeg havde i stuen udover sort, hvid og sand. (Du ved det var dengang det var moderne at bo sådan) Derfor har jeg ikke længere den store trang til at have røde ting i mit hjem, og langt, langt det meste fra dengang er pakket væk eller smidt ud.

Når vi taler tøj er det en helt anden snak. Jeg elsker at have rødt på, og mine røde sko er mine yndlings!

Først tænkte jeg - Hjælp jeg har jo ikke noget rødt i mit hjem udover de klassiske ting fra Holmegaard, som jeg har fået bl.a. i bryllupsgave, og som jeg derfor har svært ved at pakke væk, selv om de ikke ligner noget af det andet jeg har i stuen idag. Næh giv mig en udfordring på pink, turkis eller noget, så skal i se løjer:-)

Men det blev da alligevel til nogle billeder med lidt rødt på, da jeg først kom igang:-)
mandag den 19. marts 2012

Blogudfordring - Vil du være med?

Jeg søsatte jo en blogudfordring i sidste uge, og jeg havde bestemt mig for at den første der lavede sin kreation, ville være den jeg lod udfordre mig, for jeg ville også lege med! Og det blev Gitte. Gitte sendte mig disse materialer:


Straks efter jeg havde åbnet kuverten, dukkede Carla Cup Cake op i mit hoved, og hun ser sådan ud:Jeg tilføjede palietstof, glimmer, garn, filt og et par gamle barbie sko.
Hvad skal jeg så bruge Carla til - Absolut ingenting, men jeg tror hun kommer til at hænge på vores juletræ til den tid.

Jeg valgte at lave Carla, fordi hun med det samme dukkede op i mit hoved, da jeg fik materialerne i hånden. Jeg havde ellers en idé til at tage en skotøjsæske og beklæde med noget lækkert papir, lave en smuk og "ordentlig" cup cake af tingene, der skulle pynte på låget af kassen. Glas bolchet ville jeg bruge til lukning på kassen. Så ville jeg med andet papir lave smukke bogstaver og skrive Sweet recepies uden på æske, og selvfølgelig bruge den til kage opskrifter.

Har du lyst til at deltage i udfordringen? De første 2 der skriver de vil være med, sender jeg 5 materialer til:-)

Du kan evt. læse mere om reglerne her.

UH og imorgen skal jeg have gang i noget retrostof igen - Måske sender jeg resterne med i pakken:-)

søndag den 18. marts 2012

Væbnet med pinex, vicks, læbepomade, næsespray og kleenex

Tog jeg i går et trip down memory lane...

Igår var en dag jeg har glædet mig til i mange måneder. Jeg var blevet inviteret i sommerhus med en gruppe piger, som jeg har gået i folkeskole med, og nogle af dem har jeg ikke set i mange, mange år. Derfor var der heller ingen tvivl om hvorvidt jeg skulle med eller ej. Så på trods af forkølelse, mellemørsbetændelse og ondt i halsen, fik jeg mig hanket op til at tage afsted, med alle "lækkerierne" på billedet her. For gå glip af det, det ville jeg ikke!


Det gik forbavsende godt, på trods af mine "skavanker" og jeg storhyggede mig! Det er utrolig at man med nogen mennesker bare falder i hak igen med det samme, til trods for mange års adskillelse. Så det var virkelig en fantastisk aften!

Jeg valgte at sove derude. Vi sludrede til 03.30 gik i seng - Og kl 6.30 var der bare ikke mere søvn til mig - Jeg kunne bare ikke sove. Tror det er fordi det er på det tidspunkt vi står op hver dag herhjemme. Og senere idag var jeg nået 2½ times søvn, så jeg er ved at være godt mør. Tror sengen kalder...

Sov godt:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...