søndag den 29. april 2012

300+600 = Give Away

Jeg har nu rundet 300 indlæg og 600 læsere på min blog, så det må da være ensbetydende med at det er tid til endnu en lille give away til alle jer søde læsere:-)

For ligesom at blive i det runde tema, er præmien er rund kanin!

Kaninen er syet i bomuldsstoffer og den er ca 22x25 cm stor.


Regler for deltagelse:

1 lod for kommentar
1 lod for at være/blive fast læser (det gælder også hvis du vælger at følge min blog via bloglovin)
1 lod for at linke til min give away
1 lod for at følge min verden på Facebook

Du bestemmer selv hvor mange og hvilke lodder du deltager med. 

Held og lykke!

Jeg trækker vinderen 30. Maj

fredag den 27. april 2012

Et fantastisk univers! #14

Så er det igen tid til at fortælle jer om en rigtig lækker blog!

Denne gang er vi på besøg hos Tine i Rosablokken. Tines blog er bl.a. fyldt med interiør, genbrug, diy og hverdagsliv.

Tine har en super fed måde at fotografere på, og hun fremviser det ene fantastiske stilleben efter det andet. Har du hang til teak og retro, så må du helt bestemme onde dig selv et besøg hos Tine!


mandag den 23. april 2012

søndag den 22. april 2012

Craft it forward

For nogle dage siden meldte jeg mig til craft it forward legen hos Pia. Jeg fik Pias fine pakke lige før weekenden. Pakken bestod at et fint armbånd, 2 søde manillamærker og et skønt kort. Et kort der er så fint at det sikkert kommer i ramme i stedet for at blive til et brev:-)

Tusind, tusind tak for de søde ting Pia:-)


Nu er det så min tur til at sende legen videre:-)

De fem første der ligger en kommentar på indlægget her, modtager en hjemmelavet gave af mig.

Det er vigtig at du har en blog for at deltage. Når du har modtaget gaven fra mig, skal du fortsætte legen på din blog, og sende fem hjemmelavede lækkerier videre til de nye deltagere.

Gaven kan være hvad som helst, så længe den er hjemmelavet. Du skal sende legen videre på din blog inden 2012 er slut.-)

fredag den 20. april 2012

Klovnerier

Midt i alle bryllups forberedelserne fik jeg igår en ustyrlig lyst til at lave disse 3 festlige fyre.


Dagen idag er dagen hvor min lillebror siger ja til sin brud!

torsdag den 19. april 2012

Tør du tænke ud af boksen og springe rammerne? Kreationer #3

Så er der igen en samling fine kreationer at vise frem fra bloggere der har deltaget i den kreative udfordring.

Drunk-punk-bottle-cover fra Tungelunden

Pimpede Petra påskekylling fra Nostalgibolig

En mobile-fugl fra Mosekonens puslerier

Vil du lege med så besøg nogle af de deltagende og meld dig til hos dem:-)

tirsdag den 17. april 2012

Sådan bruger jeg mine doily's

Jeg har jo fået hæklet en del doilys efterhånden, og jeg synes i skal se hvordan jeg bruger dem. Jeg har en meget stort hvidt skab i stuen med glaslåger. For at skabet ikke virker for "sterilt" og for stort så synes jeg det ser rigtig fint ud med doilys på hylden, der på en eller anden måde binder tingene på hylden mere sammen:-)
mandag den 16. april 2012

Doily feber..!

Det er mildest talt et godt ord for hvad min påske bestod af, udover diverse festlige anledninger og familiekommensammener.

De to øverste er hæklet efter samme opskrift som den første doily jeg hæklede, og opskriften til den lille fandt jeg ligeledes hos Gry. Og for det ikke skal være lyv er jeg sørme igang med en doily mere, hvor opskriften også er fundet hos Gry.

Så kære Gry, du er hermed udnævnt til at være min


søndag den 15. april 2012

Tid til pakkeleg

I slutningen af sidste uge valgte jeg at deltage i en pakkeleg hos Betina. Og sørme om den fine pakke fra Betina ikke allerede lå i min postkasse i lørdags. Gaven bestod af et fint ophæng, en broche, en ballon og så vælger jeg altså at betragte det fine postkort med "kattetallerkenen" som gave også, for ih hvor jeg ønsker mig den tallerken i "live" udgaven:-) Tak for den fine gave Betina, jeg er rigtig glad for tingene:-)

Nu er det så min tur til at sende legen videre - Vil du være med i legen sender jeg en gave til dig og du sender en gave retur til mig. Når du har modtaget min gave skal du selv finde 2 nye deltagere på din egen blog. Så i alt sender du 3 gaver og du modtager 3 gaver.

Men skynd dig - Det er nemlig kun de første 2 der skriver på indlægget der er med i legen:-)


lørdag den 14. april 2012

Overvejelser om en tallerkenvæg!

Jeg har gennem lang tid samlet tallerkener så jeg kan få en tallerken væg, men jeg har lidt svært ved at bestemme mig for stilen til væggen. Skal det være blomster det hele, skal jeg vælge en bestemt farveskala, skal det være tallerkener med børnemotiver osv. Der er rigtig mange muligheder. Måske ender det med at jeg deler dem og vælger at hænge dem i forskellige rum i stedet for. Nu må vi se.

Har du en tallerkenvæg, så vil jeg da gerne høre lidt om dine overvejelser inden du satte den op - Har du valgt en stil, en farveskala eller et tema, eller har du bare sat de tallerkener op du kan lide?

Min samling indtil videre ser sådan ud - De er fundet gennem længere tid på loppemarkeder, nogle er arvet og andre igen fik jeg i fødselsdagsgave sidste år...


Som du nok kan se er det lidt en blandet landhandel - Men jeg kan lide dem alle sammen og har derfor lidt svært ved at vælge præcis hvilke jeg skal bruge og arbejde videre med:-)

torsdag den 12. april 2012

Katten Karma og musen Mogens

Ja det hedder de søde sokkedyr altså:-)

Heidi lagde 2. påskedag en lille samling sokkedyr ud på hendes blog, som savnede nye hjem at bo i - Gry udså sig hurtigt Katten som sin favorit, og vi var heldigvis hurtige til at besvare indlægget, så de to venner nu bor hos os.

Straks efter Gry havde åbnet brevet fik Karma en kjole på, så hun kan komme med til bryllup. Min lillebror skal giftes næste weekend, så der bliver talt en hel del om bryllup herhjemme lige i tiden.

Tusind tak til dig Heidi - Jeg skulle hilse og sige at Gry elsker sine nye venner og hun sover med dem hver aften:-)


tirsdag den 10. april 2012

Jeg vil gerne fortælle jer om...

...5 nyere danske bloggere, som jeg synes gør det rigtig godt!

Jeg har for nyligt opdaget deres blogs, og jeg føler mig meget inspireret hver gang jeg har været på besøg på hos dem, så derfor vil jeg gerne "dele" de 5 damer/piger med dig:-)

Den første blog jeg vil dele med dig er Lones. Lones blog er fyldt med smukke billeder af hendes kreaprojekter, lækre ting og sager hun finder rundt omkring, billeder fra hendes hjem og meget, meget mere.

Her ser du et lille sneak peak på hvad der der venter dig hos Lone. Nysgerrig..? Så hop over og se endnu flere lækkerier hos Lone lige her.


Den næste nyere blogger, jeg synes er et besøg værd er Anne Sofie. Hos Anne Sofie "flyder" der med lækre billeder af hendes hjem, hvor lopper fylder en del. Derudover gør Anne Sofie sig meget i papir og tapet, og der er derfor masser af inspiration til skønne kreaprojekter med netop papir. En anden ting som gør Anne Sofies blog et besøg værd, er at hun flittigt deler ud af blogtips!

Endnu et sneakpeak fra en dygtig nyere bloggers blog. Du besøger Anne Sofie lige her.


Den tredje nyere blogger jeg vil dele med dig er Julie. Julie har stor hang til pasteller og grafik. Hun viser MANGE søde billeder fra hendes charmerende hjem, og deler glædeligt ud af den inspiration hun finder rundt omkring på nettet.

Her har du et lille glimt ind i Julie's verden. Inspireret så besøg Julies blog lige her.


I skal heller ikke snydes for et besøg hos Karen Elisabeth. Her kan du opleve en blog fyldt med skønne beretnínger fra hverdagslivet, smukke kreaprojekter, indretning og meget, meget mer'...

Her får du et lille blik på hvad der venter dig hos Karen Elisabeth. Du kan se meget mere lige her.


Den sidste jeg gerne vil dele med jer er Maries blog - Maries fabrik. Her er der fyldt med smukke kreative ting og tips - Lidt om mode, lidt om Kbh og masser af smukke billeder fra Maries hjem!

Her ser du et lille smugkig fra Maries fabrik, hvis du ikke fik "nok" så besøg Maries fabrik lige her.


Jeg har faktisk siden jeg lavede indlægget fundet flere dygtige nyere bloggere, så måske der kommer et lignende indlæg på et senere tidspunkt:-) Jeg synes det er så dejligt at "opdage" nye blogs.

Så piger...

Nu har jeg delt nogle af de nye perler med jer, nu vil jeg da gerne vide hvilke nye/nyere bloggere, der har fanget jeres opmærksomhed!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...