onsdag den 27. juni 2012

Ny lysestage - Og lille konkurrence nederst i indlægget!

Igår modtog jeg den her super fine lysestage, som jeg var den ene heldige vinder af ovre hos Tina. Farverne kunne jeg selv bestemme, og søde Tina, den er bare blevet så fin. Du har ramt farverne virkelig godt:-)
Tapetet, jeg har fotograferet lysestagen på, og lysestagen passer jo bare SÅ godt sammen, de skriger jo nærmest på at blive "parret sammen". Jeg fornemmer en lille ny indretningside er på vej:-) Tapetet har jeg i øvrigt vundet for noget tid siden ovre hos skønne Chanette:-)

OG NU TIL KONKURRENCEN!

Igår lagde vi igen vores gåtur omkring et af byens markeder, og ligesom sidste tirsdag fandt jeg en enkelt loppe, der bare måtte med hjem!

Nemlig Ole Lukøje lampen her:


Konkurrencen går i alt sin enkelthed ud på at gætte hvor mange kroner jeg måtte slippe for at blive ejer af den fine lampe, som i øvrigt virker perfekt!

Den der kommer nærmest eller måske endda gætter prisen bliver forkælet med en lille krea pakke:-) Er der flere der gætter den rigtige pris trækker jeg lod!

Jeg finder en vinder på næste onsdag d. 4. juli...
mandag den 25. juni 2012

Nu passer den!

For sådan cirka hundrede år og en dagsrejse siden, vandt jeg den her fine, fine bluse til Eddie ovre hos Michelle. Vi brugte blusen nogle gange, men så kom den lidt bag i skabet, og blev måske også lidt glemt, fordi den var lige i det største da vi fik den. 

I morges da vi var på vej ud af døren, fik jeg pludselige øje på den igen, og minsandten om den nu ikke bare passer ham perfekt!

Jeg ved ikke om han lige frem kommer til at bo i den her til sommer, men den skal ihvertfald nok blive en af favoritterne. Ingen tvivl om det. For den er jo fantastisk let og luftig til de varme dage, der forhåbentlig kommer flere af i den nærmeste fremtid.

  Beklager billedkvaliteten. Men modellen havde krudt i r.... og kunne ikke sidde stille:-)

Sørme så om jeg ikke har haft hæklenålen fremme efter en længere pause. Ih hvor jeg nød det! Resultatet af mit møde med hæklenålen blev en doily, og denne gang i neon koralfarvet garn. Det er ikke blevet til de store kreative udfoldelser i den seneste tid, men jeg begynder så småt at fornemme at lysten og "trangen" til at skabe kommer igen.

Og er du så færdig... - Jeg er GLAD for det!lørdag den 23. juni 2012

20 Sankt Hans glimt!

 Den smukke halskæde jeg bar hele aftenen og som jeg i øvrigt har fået af søde, søde Janne!

 Bløde dukker, som jeg fik sat til salg her inden aftnens festligheder kunne begynde.

 Eddie leger med en håndfuld småpenge han fik af morfar.

Min smukke værtinde buket.

 Gang i grillen - Der skal altså grilles Sankt Hans aften uanset vejret!

 Eddie gynger mens maden bliver klar.

 Damen i køkkenet fik en mindre arbejdsskade, som Gry tog sig af ved hjælp af Cars plaster. Det hjælper simpelthen på ALT!

 På vej til bål.

Skoleorkesteret kommer gennem byen.

 Vi følger trop med mange andre Sankt hans gæster og går i "optog" efter skoleorkesteret ned til bålpladsen. Gry synes simpelthen det var så stor en oplevelse!

 Den ene af de 2 hekse på bålet. Den rigtige heks var blevet låst inde på SFO'en, så derfor var man heldig at 2 børn kom med hver deres heks til bålet!

 Så er der gang i bålet.

 Skoleorkesteret gør klar til at spille til midsommervisen.

 En lille fyr gør STORE øjne ved synet af sit første bål.

 Heksen takker så småt af.

 En pose slik gør festen lidt sjovere!

 En glød fra bålet brændte hul i min jakke.

 Så kom der for alvor gang i bålet.

 Aftenen sluttes med en tur i rutsjebanen.

Selv Eddie fik endelig samlet mod nok til sig og tog også turen på egen hånd!

Alt i alt en super god aften!

Håber også i andre havde en skøn Sankt Hans fest:-)

onsdag den 20. juni 2012

Et fantastisk univers! #17

Jeg vil gerne dele endnu et fantastisk univers med jer - Denne gang er vi som så mange gange før i Norge. Pigen vi besøger hedder Lene og har en skøn sans for personlig indretning!

Jeg elsker Lenes måde at blande farver og stilarter så hun danner sin helt egen "Lenestil". Det er absolut noget der inspirerer mig:-)

Efter at have været Lenes blog igennem har jeg pludselig fået en stor trang til at få noget kork på væggen:-)

Besøg Lene på bloggen Med fargestifter Tæll, og lad dig opsluge af et univers med sans for fed personlig indretning, masser af lopper, retrostoffer og en masse andet...
Pris 15 kr

Markedssæsonen har jo efterhånden været igang i flere uger herude. Men først igår gjorde jeg en handel, og hvis jeg selv må sige det, en rigtig god en af slagsen. Jeg fandt en fin Dumpling Dynasty dåse med indhold, der var absolut urørt til kun 15,- 

Altså jeg synes jeg har gjort et kup!


Sørme så om vi ikke også har handlet fødevare på nettet for første gang. Jeg skriver første gang, for det bliver helt sikkert ikke sidste gang! Alting var bare så fint leveret, og omhyggeligt indpakket. Og frugten som jeg var mest spændt på, er bare så flot, lækker og indbydende!

Handlet og handlet er måske også så meget sagt. Jeg var nemlig så drønheldig at vinde et gavekort til Irmatorvet.dk på 500,-. Så der er blevet handlet ind især til hygge men også til mit nye liv.


Ungerne fik selvfølgelig del i gevinsten. De fik hver 50,- at handle lige nøjagtig det de havde lyst til. Så det er blevet til store mængder fredags slik... Det kunne jeg måske have sagt mig selv, men jeg synes de skulle  have del i glæden, og nej hvor har de glædet sig til at der skulle komme slik med "posten".

De sidder faktisk i skrivende stund med hver deres lille skål slik ude i haven og stor nyder det! (Så meget for at være en pædagogisk korrekt mor, med øje for deres sundhed og velvære. Hmmm....!) 

onsdag den 13. juni 2012

Mit nye hus

Jeg har fået nyt hus..!

Altså ikke sådan et stort hus man kan bo i... Næh bare sådan et fint lille hus hvor nogle af mine yndlings småting skal bo i.

Jeg var jo så heldig at Pia sendte mig en sættekasse i hus facon. Først havde jeg egentlig planer om at det skulle laves til børnene. Men jeg bestemte mig om og lavede det til mig selv i stedet for:-)

Først malede jeg selve rammen og "væggene" hvide, herefter blev fronterne malet neonpink, og til sidst beklædte jeg bagvæggene i rummene med noget af det fine prikkede papir der var i goodiebag'en fra blogtræffet i Ålborg.

Nu står det lille hus så og pynter fint på en hylde i stuen!mandag den 11. juni 2012

Et fantastisk univers! #16

Jeg har fundet endnu en skøn norsk blog frem til jer.

Bloggens navn er Maratonjenta, og bloggen er fyldt med skønne farver, lækkert interiør, kunst, kultur, familie og adskillelige indlæg om skønne inspirerende butikker.

Ligesom hos mig selv er der en stor kærlighed til farver. Jeg bliver altså i så godt humør af farver, og derfor bliver jeg også i godt humør når jeg besøger Maratonjenta!


søndag den 10. juni 2012

Igår blev min kulturelle side bragt til live (igen!)

Da jeg deltog i Lones fine blogtræf i Ålborg, var der jo et hav af skønne sponsorgaver. Jeg fortalte min svigermor om alle de smukke gaver. Men især fortalte jeg hende om de hersens teater billetter til Ålborg teater, som jeg virkelig gerne ville have vundet.

Sådan gik det desværre ikke...

MEN få dage efter jeg havde haft samtalen med min svigermor kom hun med denne smukke gave:


Biletterne var ikke fra hende, men fra hendes veninde, der syntes at Peter og jeg havde brug for en aften væk fra hverdagen. Jeg blev så glad og rørt. 

Igår var vi så afsted, og nej hvor jeg nød det!.

Forestillingen, vi så, hedder: "Jeg er jo lige her" og er en Anne Linnet teater koncert. Efter koncerten må jeg sige at Anne Linnets sange har givet mig en hel ny betydning.

Koncerten var opsat på en måde så den omhandlede en masse skæbner, der hver især havde deres at rode med... Alt var så gennemført. Scenen, kostumerne og opsætningen i det hele taget. Man var slet ikke i tvivl om hvilket "univers" og stemning man befandt sig i.

Undervejs bliver man taget med rundt i hele følelses registeret. Man bliver alt lige fra trist og rørt til glad og begejstret. Det er virkelig en følelsesmæssig rutsjebanetur. Det ene øjeblik er der fuld knald på, det næste øjeblik rives man ned igen.

Man bliver i den grad revet med, og jeg tog mig flere gange i at kigge rundt på publikum, og tænke "Hvor er det typisk dansk (måske især nordjysk) at vi hver især sidder og kæmper med at holde facaden istedet for at lade os rive med af det der sker på scenen". Specielt da skuespillerne synger Barndommens gade, og i den grad giver den gas, er det virkelig svært at sidde stille. Men det gør man! Hvorfor er det man ikke bare kan lade facaden falde og synge, klappe eller nynne med... Jeg gjorde det heller ikke selv. Men ih hvor havde jeg lyst!

Før der kom 3 store B'er ind i mit liv (butik, babyer og bleskift) havde vi faktisk abonnement til Ålborg teater i flere år og var afsted til et utal af forestillinger. Men de sidste 7-8 år, har den side af mit liv lagt lidt i dvale. Efter at have været på teateret igår og have fået opfrisket hukommelsen og fornemmelsen af et teater stykke, så er jeg altså klar igen. Og jeg ved allerede at der skal 2 billetter til En kort en lang på min ønskeseddel til min fødselsdag!


Kuglerund give away

Så er jeg klar med endnu en give away her på bloggen.

Denne gang kan du vinde et armbånd med malede trækugler. Du vælger selv hvilke farver dit armbånd skal have:-)


Regler er som følger:

1 lod for kommentar. I kommentaren SKAL du skrive hvilke farver du ønsker dit armbånd skal være i. Du kan frit vælge farve, så har du lyst til sort, hvid og grå, så kan det også lade sig gøre:-) Der kan være op til 5 farver på armbåndet. Du kan evt. finde lidt inspiration til farvkombinationer lige her.

5 lodder for kommentar og for at fortælle andre om min give away på din blog enten i et indlæg eller i sidebaren. Lån endelig billedet og spred budskabet:-)

fredag den 8. juni 2012

"Kuglerier"

Vi har jo haft gang i den helt store kugleproduktion ungerne og jeg. Og tænk sig jeg synes faktisk de er blevet rigtig, rigtig fine.Grys perler kom til at se sådan her ud:


De landede på et armbånd, som ser sådan her ud:


Og på designeren selv ser armbåndet sådan her ud:


Eddies perler måtte jeg ikke fotografere. Han blev rasende da Gry ville hente dem til mig:-) Så hvordan de ser ud forbliver en hemmelighed her i huset... Den opmærksomme læser vil se at Gry har en fin rids over øjet. Den har hun erhvervet sig i børnehaven. Det var noget med en bold, en løftet arm og til sidst en pind i Grys hoved. Jo, jo det kræver sørme sin kvinde at gå i børnehave:-)

Hvad mine perler er blevet brugt til får du at se imorgen, hvor jeg skyder en kuglerund give away igang her på bloggen:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...