tirsdag den 31. juli 2012

Endnu en omgang pakkeleg skydes igang!

Jeg ved godt det ikke er så længe siden jeg sidst deltog i en pakkeleg. Men nu har jeg altså gjort det igen (jeg kan ikke lade være:-)). Denne gang er det Åsa der har sendt denne fine pakke til mig.


Og nu er det så min tur til at sende legen videre. 

De første 2 der skriver en kommentar til indlægget her er med!

Kort fortalt går legen ud på at jeg sender en pakke til de to der melder sig til legen, og herefter skal i så sende en pakke retur til mig og forsætte legen på jeres egen blog.

Du får og sender altså i alt 3 gaver.

Er du frisk så skynd dig at skriv!

mandag den 30. juli 2012

Det er lykken...

At starte dagen, som jeg gjorde igår!

Gry og jeg startede dagen med at gå en tur. Det var så hyggeligt. Vi gik omkring stranden, Gry mente bestemt vi skulle ud og dyppe tæerne. Vi smed sko og strømper, for herefter at bevæge os ud i vandet. Den lille pige skreg som en stukket gris, for vandet var p....koldt(!). Så vi kom hurtigt på "land" igen. I stedet for plukkede hun en buket blomster til sin far i klitterne.

Hjemme igen og posten kommer super tidligt, med det brev jeg håbede allermest ville lande i postkasse netop igår. Samt en skøn pakke fra en af jer - Den viser jeg en anden dag:-) Tusind, tusind tak for alle lykønskningerne til indlægget igår! Flere af jer spurgte til hvad en Innovationspædagogprofil er for noget. Det står kort beskrevet lige her.

Herefter opdagede jeg at jeg havde vundet 2 lækre give aways (mit held må være vendt tilbage).

Efter morgenmaden valgte vi at køre en tur til Løkken og fejre dagen. Jeg elsker Løkken. Den by har en særlig plads i mit hjerte:-)

På vej hjem blev vi fulgt af den her helt fantastiske smukke og TYDELIGE regnbue (det fremgår desværre ikke helt af billederne hvor tydelig den egentlig var, men tro mig, det var den! Meget endda). 


Om skatten for enden af regnbuen virkelig befinder sig omkring McDonalds ved Aabybro, det ved jeg ikke. Men ud fra billedet her kunne det da godt tyde på det...


Back to school!

Nu har jeg snart været selvstændig i 10 år. Det har jeg været rigtig, rigtig glad for. Men i slutningen af sidste år, begyndte jeg at synes der manglede noget i mit liv. Jeg havde lyst til at bruge mine kreative evner på en anden måde og til gavn for andre. 

Jeg begyndte også at savne at have kolleger og have nogle at dele hverdagens problemstillinger med. Godt nok har jeg været medlem af flere netværk, og har fået sparring den vej. Men det var pludselig ikke helt nok for mig.

Derfor begyndte jeg at tage min situation op til overvejelse, og ligesom tænke over hvordan jeg så kunne bruge mit liv fremover. Jeg valgte at søge ind på UCN på Innovations pædagogisk linje. Og se lige hvilket fantastisk brev der lå i min postkasse idag!


Så nu skal jeg ud og lære pædagogik , samt bruge mine kreative evner og min erfaring som selvstændig til gavn for andre. OG JEG GLÆDER MIG HELT VILDT!!!

lørdag den 28. juli 2012

Historien om en hanløve med drag tendenser!

Gry og jeg har som så mange andre i Blogland haft gang i de hersens vanvittig fine syltetøjs glas med dyr på låget.

Gry fik lov at male lågene med dyrene på. Hun går altså sådan nærmest helt ind i sin egen verden, når hun sidder med en pensel i hånden. Hun elsker det virelig! Derfor er mine låg måske heller ikke helt så "pænt" malet, som de af jeres der er blevet malet med spray. Men jeg kan nu godt lide tanken om at Gry har lavet dem, og at de derfor har små skønhedsfejl:-)

Undervejs i processen, siger Gry at hun synes de ligner prinsesser, og så var der ikke langt fra tanke til handling. På med halskæde, tylskørt og krone!

Om næsehornet og giraffen er en mand eller en dame, må stå hen i det uvisse. Men løven er der slet ingen tvivl om må være en han, og en hanløve klædt i pigetøj må nødvendigvis være drag eller lignende...

fredag den 27. juli 2012

De nære glæder

Vi holder sommer herhjemme i år. Jeg mener hvorfor ikke gøre det, når alt de i andre rejser til, foregår lige uden for vores dør.

Jeg syntes virkelig vi er blevet gode til at bruge de ting vores lille by byder på i de her travle sommeruger.

Her får i lige en "lille" billedkavalkade fra hvad vores sommer også har budt på indtil nu.

Masser af leg på byens mange legepladser.

Timer har vi brugt på hoppeborgen...

To spændte unger venter på en køretur en byens shuttlebus.

 På plads på øverste etage med sommerfugle i maven.

En lille fyr der fik sig en af sit livs store oplevelser på taget af bussen!

Udstigning fra bussen

Et kig gennem forruden på bussen i regnvejr.

Byen set lidt fra oven.

 Et kig på havnen.

En stor båd i havnen.

Et kig fra havnens legeplads og udover lystbåde havnen.

 En soppetur ved stranden.

Et styks fanget krabbe.

Aftensmad i det grønne.

 En fræk sommer pige.

En kæk sommerfyr.

 Bobbeltræf i Fruerlundsparken.

 En bobbel i min yndlingsfarve!

En "bobbelbus" i min yndlingsfarve!

 En lækker orange sag!
 En bus i bedste retrostil!

Endnu en lækker retrobil i sort/hvid.

Bobbeltræffet foregik for 2 weekender siden. Du kan se mange flere billeder af de retro lækrebiler her.

I de her dage flyder byen, så at sige, med store flydere i alverdens farver og udformninger. Gry og jeg kunne hurtigt blive enige om at den her farve, den må vores næste bil gerne have!torsdag den 19. juli 2012

Måske er det ikke lige "futte-sæson" #2

Jeg hæklede jo pink kaninfuttere til Gry for lidt tid siden. Eddie viste ikke umiddelbart den store interesse for dem, og derfor tænkte jeg ikke over at lave et par til ham i første omgang.

Så skrev Sine om jeg ikke kunne lave et par til hendes datter i samme størrelse som min Eddie bruger. Derfor blev han prøveklud for futterne til Sine. Første gang jeg ville prøve dem på ham, strittede han kraftigt imod. "Du skal ikke lave sådan nogle til mig mor!" var beskeden..! Efter en kort forklaring om at det ikke var til ham, fik jeg lov til at prøve dem på ham flere gange. Undervejs i alle de her prøvninger kommer den lille herre alligevel i tanke om at han godt ville have et par. De skulle være grønne og ligne monsteret fra Ramasjang.

Derfor er disse futtere nu kommet til verden. Eddie er glad og kan nu holde fusserne varme her i den danske "sommer".
fredag den 13. juli 2012

Restegilde!

Siden jeg for alvor fik øjnene op for især retro stoffer, så er jeg altså blevet lidt bidt af at arbejde med rester i det hele taget.

Jeg synes det er vildt fascinerende og udfordrende og se hvad man kan få ud af selv de mindste stykker stof, enten alene eller sammen med andre små stykker stof.

Jeg mener man kan jo altid gå ud i en stofbutik og købe x antal meter af et lækkert stykke stof og så få noget fantastisk ud af det. Men det er altså ikke helt så udfordrende, som når man arbejder med rester, og er nød til at lade sig begrænse af deres størrelse og omfang.

Hvordan har du det med rester - Er de til skraldespanden eller ser du dem også som det guld, der gør dine syprojekter endnu smukkere?

Med hensyn til rester så har jeg virkelig fået mange fine af slagsen gennem den sidste tid. Jeg har nemlig været heldig at vinde (rigtig mange!) give aways, hvor der har været stofstykker på højkant. Faktisk har jeg vundet så mange at jeg på et tidspunkt, næsten blev helt flov, når mit navn dukkede op som vinder. Jeg overvejede endda helt at holde op med at deltage i give aways af frygt for at skabe sure miner rundt omkring... Men nu har mit held forladt mig, og jeg har ikke vundet en s... siden. Men jeg deltager stadig, for ih hvor er der mange lækkerier på højkant rundt omkring:-)

Nå men nu tilbage til mine vundne lækkerier.

Stoffet, båndet og knapperne her vandt jeg hos Christina


2 stykker tapet, Liberty stof på lærred, et stykke orange stof og et stativ til lampeskærm vandt jeg hos Chanette


Masser af fine stofrester og 2 stykker tapet vandt jeg hos Heidi

Og så har jeg sørme også indgået nogle lækre byttehandler med et par bloggere. Det er ALTSÅ en FANTASTISK verden at være en del af :-) :-) :-)

Af Sine fik jeg en lækker pink pakke, der indeholdte pink stof med smølfer, pink knapper, pink klistermærker og pink strygestof. Det hat jeg aldrig prøvet at bruge før, så søde Sine hvordan skal jeg bruge det?

Og sidst men ikke mindst har Tove været på loppemarked og har fundet den her fine tallerken til mig. Så nu kan jeg føje endnu en tallerken til min efterhånden store samling. Glæder mig til at få dem op og hænge engang, når jeg er færdig med at bytte værelser rundt:-)


onsdag den 11. juli 2012

Markblomster

Idag da vi gik hjem fra vores gåtur, gik vi over den hersens mark, der i den grad var et flor af blomster. Jeg kunne ikke dy mig for at plukke en buket med hjem til stuen:-)Man kan måske synes det er lidt omsonst at pynte med blomster, når det meste af vores hjem ser sådan her ud lige i tiden...

Vi er igang med at bytte nogle rum om, og i den forbindelse har jeg fingrene i ALT. Det bliver sorteret, fordelt, pakket ned, pakket væk, smidt ud og sat på plads.

Alting bliver vendt og drejet og jeg overvejer nøje om det skal blive eller væk. Det tager enormt lang tid, men hvor er det en skøn følelse hver gang en kasse er sorteret!

søndag den 8. juli 2012

Armbåndet skal til Norge

Og pynte på Lenes arm!

Er du sød at sende mig en mail, med din adresse, så er der snart et armbånd på vej til dig:-)


onsdag den 4. juli 2012

Kronvildt a la Haugaard

Igår havde jeg er super dejlig dag!

Jeg tilbragte den i selskab med 2 skønne piger jeg er så heldig at have i mit liv. I ved sådan nogle piger som altid er der og som man kan fortælle alt. Et par piger som jeg deler mange interesser med. Et par piger hvor man kan både grine og græde sammen med. Et par piger jeg holder rigtig meget af. I ved sådan nogle piger som altid har været der og som helt sikkert altid vil være der!

Vi havde aftalt at vi skulle lege lidt med maling og lærreder igår, og som i måske husker, jeg før har fortalt, så er jeg ikke så fortrolig med en pensel, at jeg føler jeg kan kaste mig over de helt store kunstværker. Så jeg valgte at gå collagevejen, og det endte altså ud med at blive til en Kronhjort forklædt som Haugaard!


Jeg har gjort det igen!

Altså meldt mig til den har helt vildt hyggelige pakkeleg der cirkulerer i blogland. Denne gang sprang jeg på legen hos Birthe og igår modtog jeg den fineste gave, der indeholdt skønne kort (som jeg ikke nænner at bruge), en flagranke, et stykke chokolade og en sødt ophæng, der passer perfekt til et krearum eller kreahjørne:-)

Tak for alle de fine ting Birthe - Der er snart en gave på vej retur til dig!


Har du lyst til at deltage i pakkelegen, så skal du skynde dig at skrive på indlægget her. De første 2 der skriver modtager en gave fra mig. Når du har modtaget min gave, skal du ligge den på din blog og finde 2 nye deltagere, som du skal sende en gave til (og der skal selvfølgelig også en gave retur til mig, hi hi:-))

Så du sender 3 og modtager i alt 3 gaver! Og det er så HYGGELIGT!

25,-

Var prisen jeg måtte slippe for den fine lampe. Det var i 4 der gættede på, og via random.org har jeg fundet vinderen, som blev hende her!

Tillykke til dig. Der er en lille overraskelse klar til dig:-)


Sørme så om ikke min svigermor kunne hive ikke mindre end 2 Ole Lukøje lamper frem fra gemmeren, da jeg fortalte hende om lampen. Godt nok var de uden skærm, men stadigvæk... Det var da fantastisk! Jeg fik den ene hjem så jeg nu har en lampe til både Gry og Eddie. Den sidste ville hun hænge op hjemme hos sig selv, når de skal sove der. Dvs. når vi engang har fundet skærme til lamperne...

mandag den 2. juli 2012

Måske er det ikke lige "futte-sæson"

Men jeg kunne altså ikke stå for de fine hæklede kanin futtere, jeg er stødt på flere gange og i flere udgaver i den seneste tid på Pinterest.

Som så mange gange før valgte jeg ikke at bruge mønsteret, men i stedet for hækle dem efter et par ballerina sko Gry allerede havde. Jeg var egentlig lidt forbløffet over hvor nemt og hurtigt det faktisk gik.

Gry blev simpelthen så glad for hendes nye futtere. Skrigende pink og med kaniner. Det gik rent ind i hendes lille pigehjerte:-)LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...