fredag den 31. august 2012

Et "nyt liv" begynder...

På mandag går det løs! Den tilværelse og det liv vi har ført her i familien er slut, og et nyt liv venter lige om hjørnet...

De sidste 5 år har jeg valgt at arbejde hjemmefra, så jeg havde muligheden for at have mine børn hjemme indtil de nåede børnehavealderen. 

Gry startede dog i børnehave 8 mdr før, hun blev 3 år, der var hun begyndt at give udtryk for, at hun savnede mere udfordring i hverdagen, og ham lillebror var ikke nok for hende.

Eddie fylder 3 år her midt i September, og nu er det hans tur til at begynde børnehavelivet. Han har aldrig været i dagpleje, og det er først indenfor de sidste par mdr han har givet udtryk for at der også gerne måtte ske lidt mere i hans liv! Den lille mand starter i børnehave på mandag:-)

Jeg har virkelig nydt at have muligheden for at have mine børn hjemme hos mig mens de var små. Men nu skal der noget mere til - Også for mig. Jeg starter jo selv på et helt nyt studie på mandag, så der venter også et helt andet liv for mig lige om hjørnet:-)

Jeg har haft gang i en ny frugtpose til Eddie. Den er selvfølgelig blevet med hans absolutte yndlings bil i verden - McQueen...
 


Selv madkasse og drikkedunk er med McQueen - Man skal jo ikke gå ned på udstyr vel..?


Jeg var ellers en af "de der forældre" der svor at mine børn aldrig skulle have tøj og lignende med de der "åndsvage" tegnefilmsfigurer... De skulle kun have det absolut mest trendy og smarte - Ikke alt det dersens børnegejl! Hmm... Det lykkes mig også at holde det indtil mine børn selv begyndte at give udtryk, for hvad der gerne selv vil have og have på...

Nu hvor jeg ser, hvor stor deres glæde er ved at have Hello Kitty, Minnie Mouse, Thomas tog, McQueen mm på deres tøj, tasker, sko og andet, så pakker jeg altså alle mine forbehold væk! For når glæden ved en t-shirt kan være så stor på grund af en kendt figur, så er det altså fantastisk at se sit barn stråle!

Og så synes jeg faktisk at et firma som H&M har forstået og formået at gøre alle de her figurer smarte!

HUSK SÅ I ØVRIGT AT DET ER IMORGEN JEG TRÆKKER 3 VINDERE AF MINE KLOVNE!

torsdag den 30. august 2012

Kreativt besøg!

Igår havde jeg besøg af 3 dejlige piger. Vi havde kreahygge. Der blev hæklet, malet og leget med papir.

Jeg fik lavet en papirskugle, der var i den med i den fine gave, jeg fik fra Dorthe og som jeg skrev om i indlægget her


Derudover fik jeg færdig gjort en hæklet flagranke, jeg startede på i sommerferien, men som jeg aldrig rigtig kom videre med. I enden af hver flag har jeg syet en stor filt kugle på. Filtkuglerne er de store fra Søstrene Grene.


Og så sluttede vi dagen med et besøg på havnen i Hadsund hvor Ramasjang Live sender fra i de her dage - En stor oplevelse for Gry, som var vildt begejstret da hun så "Ramasjang faren" stå ved bussen!

mandag den 27. august 2012

Et fantastisk univers! #18

Så har jeg fundet endnu en lille perle af en skøn blog til jer.

Denne gang er vi på besøg i Sverige hos Sara. Saras blog er sprængtfyldt med smukke billeder fra hendes eget hjem, ting hun selv laver, lopper hun finder rundt omkring. Og så BUGNER bloggen i øvrigt med skønne billeder med alverdens boliginspiration!

Tag et kig på billederne herunder og lad dig inspirere til et besøg på Saras bloglørdag den 25. august 2012

Dræbersnegle-karameller!

Ja, jeg tænkte nok den overskrift ville få dig til at stoppe op!

Ikke desto mindre er det hvad min lille familie guffede i sig igår. Vi plejer normalt at få fredagsslik, men de skønne dræbersneglekarameller kunne vi altså ikke lade ligge til næste fredag:-)

Gad i øvrigt vide hvad de siger i børnehaven, når Gry kommer og fortæller vi spiste dræbersneglekarameller i weekenden. Hmm..! Den må vi tage til den tid:-)

Jeg skal lige berolige jer med at de fine karameller smagte sindsygt godt og ikke spor af dræbersnegl - Eller det vil sige, det kan jeg jo rent faktisk ikke vide, for jeg har aldrig smagt på sådan et bæst!


Hvorfor fik vi så lækre karameller sådan på sådan en grå lørdag. Det gjorde vi fordi at Gitte lavede en lille gætte konkurrence på hendes blog. Jeg var den første der gættede rigtigt, og derfor fik vi tilsendt en fin pose hjemmelavede karameller! 

Grunden til at jeg kalder karamellerne for dræbersnegle karameller, kan du læse her i Gittes indlæg hvor hun trækker vinderen (mig).

Har du selv lyst til at give dig i kast med hjemmelavede karameller, så har Gitte lagt en opskrift på hendes blog lige her:-)

Fredag eftermiddag var vi i haven og jeg opdagede til min store rædsel at vi i den grad var invaderet af de små brune, klæbrige bæster. Så at komme ind til computeren og opdage at man havde vundet dræbersnegle farvede karameller, lige efter man havde været på jagt efter bæsterne... Det var altså lidt en underlig oplevelse:-)

Men jeg skyndte mig at plukke endnu en buket farverige blomster med indenfor inden sneglene får gjort kål på dem alle sammen, eller også at vi forhåbentlig får gjort kål på sneglene!


Jeg ELSKER altså alle de her farver!

Nu vil jeg så i øvrigt skynde mig at gå en tur, for jeg skal nå hjem til Go' Morgen Danmark, hvor den fantastiske Mette Helena fra Retro Villa skal være med som DIY ekspert - Min morgenkaffe skal helt sikkert nydes foran tv'et idag - Skal din?


fredag den 24. august 2012

Royal logerende!

Vi har sørme fået fint besøg - Så fint et besøg vi har været nød til at bygge til!

For når man ikke lige frem bor i gemakker der er en kongelig værdig, så må man nødvendigvis oppe sig!

Så væbnet med papkasse, maling, stofrester, bånd rester, perler mm. er det lykkedes Gry og jeg at bygge et gæsteværelse hvor den smukke Disney prinsesse kan bo!

Jeg TRRRÆÆÆÆNNNGGGTTTEEE virkelig til at være kreativ for sjov, så det har været en absolut kærkommen lejlighed til det. Jeg NYDER at lave sådan noget her sammen med mine børn, ligesom de nyder at lave det med mig:-)Den smukke pige har vi fået sponsoreret. Hun er skotsk prinsesse, der kæmper for at bryde ud af sin rolle, og væk fra tilværelse som prinsesse i smukke kjoler. Prinsessens navn er Merida, hvilket betyder modig. Hvor Merida gider at bo indenfor i gæsteværelset hos os, må komme an på en prøve:-) Hun er nemlig en pige der langt hellere vil lege uden for og skyde med bue og pil:-)

Gry er meget begejstret for dukken. Hun synes hun er noget af det smukkeste. Og så synes hun i øvrigt at hendes sko er mega seje:-) Hun har endda taget hende med i børnehave!

Du kan evt. se flere detaljer fra dukkehuset på min Facebook side:-)


fredag den 17. august 2012

En GLAD lille fyr!

Eddie og jeg ventede spændt på posten idag. Vi fik nemlig en mail igår om, at den fine jakke jeg havde vundet hos Maria var på vej - Og sørme om vi ikke var heldige at den var med idag.-)

Eddie fik selv lov til at åbne brevet og han var bare så stolt! Han blev så glad for jakken at den skulle på med det samme:-) Han har endnu ikke taget den af til trods for der faktisk er for varmt til jakke udenfor idag:-)

Eddie bliver så absolut drengen med den fedeste jakke her til efteråret, når han starter i børnehave her til d. 1. september!


Og til dig søde og DYGTIGE Maria vil jeg bare sige - Du kan være SÅ stolt af dit arbejde - Jakken er super flot veludført og hvor er det nogle skønne detaljer du har tilføjet den! Maria havde lidt præstationangst over at sende jakken til mig - Du kan se Maria indlæg og mange flere billeder af jakken lige her!

Maria er i øvrigt for nyligt sprunget ud som selvstændig - Super meget held og lykke på din vej:-)

tirsdag den 14. august 2012

Øv og Yes! på samme dag!

Da jeg vågnede i morges, havde jeg vel nok verdens tungeste hoved og en næse der i den grad trængte til at blive pudset... En virkelig øv start på dagen, når jeg nu har så mange ting jeg skal nå! Jeg har ligesom indset at dagen idag ikke kommer til at gå som forventet - Men i stedet for på sofaen eller lignende...

Og så er det da så fedt, at posten banker på døren med den her fine, fine pakke fra Maria. Pakken indeholder som i kan se på billedet en masse lækkerier og lige hvad jeg har brug for idag, nemlig lommeletter med Hello Kitty på - Så blev det pludselig lidt sjovere at pudse næse:-) Eller det vil sige, jeg kan faktisk ikke få mig til at bruge dem, de er så fine. Samtidig er Hello Kitty jo Gry's absolutte yndlings kat i verden, så jeg synes hun skal have fornøjelsen af dem ved lejlighed:-)


Og sørme om det nye Ikea katalog ikke også var med, så nu er det slet ikke nær så kedeligt at være "bundet" til sofaen noget af dagen:-)


mandag den 13. august 2012

Lektiebog - Tjek!

Jeg har en rigtig lang to do liste jeg skal igennem inden jeg starter på skole. Idag har jeg klaret 5 punkter derpå. Bl.a. at gøre min lektiebog mere personlig!

Jeg har købt en helt almindelig og billig Meyland kalender. Der har jeg taget forstykket ud og leget lidt med et fotoprogram for at skabe min helt egen personlige lektiebog.

Jeg er blevet ret glad for resultatet, og nu kan jeg jo have mine 2 små englebasser med mig i tasken!
De fineste mærkater

Er lige landet i min postkasse! Jeg var så heldig at være en af 4 vindere i en lille give away:-)

Geniet bag mærkaterne er Jette! Du kan i øvrigt bestille dine egne lige her!lørdag den 11. august 2012

Et trillemus-hus!

Som de fleste af jer ved skal jeg snart på skolebænken igen. I den forbindelse har man jo brug for et penalhus...

Først tænkte jeg at "det køber jeg da bare". Men synes også bare det var for kedeligt. Så kom jeg i tanke om dygtige Mette, der laver de fineste penalhuse, og tænkte at jeg kunne da købe et af hende.

Men i stedet for for at vælge et af dem hun allerede havde lavet, så valgte jeg faktisk at bruge det stykke Liberty stof jeg vandt på Chanette i en give away for noget tid siden. Det var godt nok spændt fast på et lærred, men jeg fik det pillet af og sendt til Mette. 


De fine neonfarvede farveblyanter er i øvrigt fra Søstrene Grene, og dem kunne jeg bare ikke stå for:-)
De 2 sorte blyanter med "diamanter" i enderne fandt jeg igår i boghandel, da jeg var inde efter lektiebog - Dem var jeg altså også nød til at have med i penalhuset:-)Jeg lagde i øvrigt inde med noget neon koralfarvet piping bånd fra Betty P, og det synes jeg bare var så fint til stoffet, så det sendte jeg med til Mette i håb om at hun kunne tilføje penalhuset en ekstra detalje:-) Det er lykkes til fulde og det fine bånd, sidder fint og pynter langs lynlåsen!


Sørme så om Mette ikke var så sød at sende et penalhus med til både Gry og Eddie, så vi kan "lave lektier" sammen. Det er simpelthen så sødt af dig Mette!


Jeg skal hilse og sige at de begge to er meget begejstrede for deres nye tasker, som de kalder dem:-)

Endnu en pakke lå i min postkasse i morges - En LÆKKER, LÆKKER pakke fra Dorthe. Jeg er s....glad for den lækre pakke. Du har virkelig ramt plet:-) Taaakkkk Dorthe!

I får lige et lille sneak peak på hvad pakken gemte på, for jeg synes faktisk den fortjener et indlæg for sig selv, så snart jeg har forvandlet de fine ting til noget fantastisk:-)


mandag den 6. august 2012

Give Away!

Mens jeg knokler med at lave gaver i hobetal, så får i lige en lille give away at muntre jer med her på bloggen:-)

Denne gang trækker jeg 3 vindere - Hver vinder får to klovne, en pige og en dreng... Du kan se flere billeder af klovnene lige her.

Reglerne er kort og godt læg en kommentar og du er med i konkurrencen:-) Husk hvis du ikke har en blog at skrive din mailadresse, så jeg kan få fat i dig hvis du er den heldige vinder! Har du lyst til at fortælle andre om konkurrence får du et point ydeligere for det - Du kan altså i alt få 2 point:-)

Har du lyst til at fortælle andre om konkurrencen må du hjertens gerne låne billedet herunder:-)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...