mandag den 29. oktober 2012

Have a Hama christmas...

Kunne man næsten fristes til at sige:-)

Ihvertfald blev meget af sidste weekend brugt på at lave perler sammen med børnene. Jeg har længe fulgt Heidi på Pinterest, og det er da også på hendes Hama board alle modellerne er fundet.-)

Både dem her til jul


Og de her med børnenes yndlingfigurer:-)


søndag den 28. oktober 2012

Så er der lagt i kakkelovnen...

Til endnu en kitschet og farverig jul i familien Thorup...

Jeg ved godt det er lidt tidligt, men nu har jeg faktisk lavet dette års adventskrans. 

Selve kransen er en styroporkrans, der er beklædt med retrostof og glimmer. Neon lysene fandt jeg i Søstrene Grene sidst jeg var der forbi. Lysene står på sølvmanchetter der er kantet med turkis glimmer lim.

I midten ligger der et styks gavepynt også fundet i Søstrene Grene:-)

Adventkransen står på en hvid tallerken jeg har malet blomster i kanten på.

Er du igang med juleforberedelserne?

De fine sølvstjerner jeg har skrevet tallene på er faktisk 62 år gamle. De er fra min mands oldemors 50 års fødselsdag:-)

lørdag den 27. oktober 2012

Glitter

Hvis du ligesom jeg har en sygelig trang til glimmer og glitter, og især til den tid vi står overfor lige om lidt, så er det altså nu du skal omkring din lokale Tiger butik...


Jeg siger det bare... :-)

__________________________________________________________________

Og så til sidst lige en stor tak til alle jer der tog jer tid til at læse min laaangggee indlæg igår, og tak til de af jer der lagde en kommentar eller sendte mig en mail. Hvor er i søde hver og én!

Jeg synes lige jer skylder jer lidt at skrive om hvordan jeg har det idag, så lang tid efter diagnosen.

Jeg har det virkelig godt! Jeg er bare langt hen af vejen super glad, og jeg formår at fylde mit liv op med ene ting, der giver mig  livskvalitet:-)

Jeg står op kl meget mørkt hver morgen for at gå en tur - Jeg elsker den kolde morgenluft på min kind! Jeg har købt en bred elastik ( jeg ved ikke helt hvad den slags elastik hedder, men det er sådan et langt, bredt et fra en sportsbutik) og et døranker som jeg forsøger at blive gode venner med, så jeg kan få nogle flere styrkeøvelser ind i min hverdag. Jeg spiser sundere. Jeg drikker ikke alkohol, kun en enkelt Baily til kaffen i ny og næ, det kan jeg ikke undvære:-) Jeg drikker primært koffeinfri kaffe osv. osv.

Jeg er startet på det her nye studie, som også bare gør mig glad! Jeg elsker de ting vi har lavet indtil videre. Samtidig er jeg havnet i en skøn klasse, som er meget forstående overfor min nye situation. Jeg valgte faktisk at fortælle dem det allerede på anden dagen. Det var hårdt, for jeg kendte jo ikke nogen af dem på det tidspunkt. Jeg forsøgte at stille mig op foran dem allesammen og fortælle det, men brød sammen, så min vejleder måtte tage over. Men jeg kunne mærke med mig selv at det var nødvendig inden vi skulle på rustur. Jeg gad ikke stemples som hende den kedelige der ikke drikker alkohol og går tidligt i seng uden de kendte årsagen til det. Men både jeg og min sygdom er blevet taget virkelig godt imod:-) Faktisk gav min åbenhed andre lysten til at fortælle om de gener de har, så det er jo fedt!

Jeg får ikke gjort så meget rent. Til hverdag er der ikke kræfter til det og i weekenden, har jeg bare mest lyst til at være sammen med min mand og mine børn eller være kreativ. Nu er det ikke sådan vi aldrig får gjort rent, slet ikke. Men det sker altså ikke engang om ugen som førhen:-) Så kommer du på uventet besøg her i huset, så skal du altså ikke forvente et totalt clean og opryddet hus, slet ikke:-) (derfor får i heller ikke så mange billeder fra mit hjem på bloggen lige i tiden:-))

Men alt i alt har jeg det bare virkelig godt! Jeg har mere eller mindre accepteret min diagnose, og er blevet sindsyg god til kun at foretage ting, der gør mig glad!!! Og så i øvrigt ikke et ord mere om sygdom herfra. Ihvertfald ikke i den her omgang! Tak fordi du læste med:-)

Sos børnebyerne

Det her indlæg var oprindeligt sponsoreret, men jeg har valgt at takke nej til gaven og skrive indlægget alligevel:-)

Jeg er sikker på at i alle har set reklamer på tv for sos børne byerne, men hvor mange af jer ved egentlig hvad sos børnebyerne går ud på?

Som sos fadder bliver man en del af en sos familien, der hjælper mange af verdens sårbare og forældreløse børn. Børnene får kærlighed, tryghed og omsorg. Derudover får de en uddannelse så de bliver i stand til at klare sig selv i voksenlivet...

Man kan vælge 2 forskellige former for fadderskab. Du kan vælge at blive fadder til et barn. Her får du oplysninger om hvordan det går med lige netop dit barn. Du kan også vælge at være fadder for en sos børneby og her får du så mulighed for at følge med i hvad der sker i den børneby du har valgt at støtte. Ud af dit bidrag bruges kun 10% på administration og du kan trække dit bidrag fra i skat!

Har du lyst til at støtte projektet, men ikke være fadder, så kan du støtte sos børnebyerne med et engangsbidrag lige her.

Det må da absolut være årets julegave for dig der hjertet på rette sted og gerne vil gøre en forskel for et udsat barn! Du kan læse mere om hvordan du bliver fadder her.

Jeg mener hvem ønsker ikke en god fremtid for de kære størrelser her på billederne:-)
onsdag den 24. oktober 2012

Bambi ophæng

I efterårsferien var som VIRKELIG kreativ og fik lavet rigtig mange ting. De ting jeg lavede kan jeg af gode grunde ikke vise jer endnu:-)

Men jeg kan vise jeg et lidt kitschet bambi ophæng jeg fik lavet...
 

søndag den 21. oktober 2012

I min vindueskarm

Dorte har opfordret til at man viser sin vindueskarm.

Jeg har længe ville tage et billede af en af mine karme, men har bare ikke fået det gjort før idag:-)

I min vindues karm er der selvfølgelig masser af farver og "hjemmegjorte" ting...

Du kan se alle de fine bud på vindueskarme her på Dortes Facebookside, samt stemme på din favorit:-) Jeg har stemt på min favorit - Og nej det er ikke min egen:-)
Jeg fik i øvrigt en rigtig kær Birgitte Frigast nisse i fødselsdagsgave i lørdags. Den lille nisse passer perfekt i min Arne Jacobsen miniature stol, så mon ikke hun kommer til at sidde der hele December måned:-)


lørdag den 20. oktober 2012

Solbriller til mig og mine børn!

Jeg har haft det samme par solbriller i noget nær 100 år (eller ihvertfald siden jeg lukkede min fysiske butik). Jeg er rigtig glad for mine solbriller, men de er altså noget slidte efterhånden. De mangler bl.a. en skrue, så det ene glas sidder kun fast i den ene side. Så da jeg den anden dag fik en mail, hvor jeg fik tilbudt nye solbriller, så var jeg altså lynhurtig til at slå til..!

Sunglasses shop er altså virkelig et sandt slaraffenland, når vi taler om solbriller! Det ene par er bare federe end det andet, og det kan være super svært at vælge hvilken model, man skal have (hvis man altså kan nøjes med et par, når man har været udvalget igennem).

Mit valg faldt på brillerne her.
North Beach Corfu - Tortoise 70177

Jeg er ret sikker i valg af model og farve i forhold til min ansigtsform og hår farve. Men skal du købe solbriller hos Sunglassesshop, og ikke er så sikker på hvad der klæder dig bedst, så har de altså nogle super gode guides på siden, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige model og farve! Du kan f.eks. vælge solbriller ud fra din ansigtsform. Det synes jeg personligt er vanvittig smart!

På min tur rundt på shoppen faldt jeg altså virkelig over mange fristelser  Jeg mener er de her solbriller ikke bare for LÆKRE!


Personligt er jeg fuldstændig skudt i de her solbriller fra Chanel! De skal helt sikkert på ønskesedlen til jul:-)


Og sørme om Gry og Eddie ikke også var heldige og får solbriller. Sunglasses shop har nemlig også et stort udvalg af børnesolbriller! Deres valg faldt på de solbriller her.
mandag den 15. oktober 2012

Op i r.... med rod, rengøring og vasketøj...

I efterårsferien skal der kreahygges!

 Gry har gang i en kattemaske

 Eddies æske, hvori han gemmer sine mini biler!

 Man skal se sur ud når man er kat, mor!

 Gry's palietkunst

Dyb koncentration:-)

torsdag den 11. oktober 2012

Højt på en sky!

Jeg har vundet den fineste lille sky ovre hos super inspirerende Frk. Jensen! Kender du ikke allerede Betinas fine blog, så gør dig selv den tjeneste og kig forbi. Jeg lover dig, du bliver ikke skuffet!

onsdag den 10. oktober 2012

Efterårsferien nærmer sig...

Og her i huset står den på kreahygge og Askepot på tv'et!

Jeg glæder mig seriøst til for alvor at skulle prøve at holde ferie, og har sørget for at lave så få aftaler på forhånd som muligt.

 Jeg glæder mig virkelig til en uge, hvor lysten skal være styrende for hvad vi foretager os, og med os mener jeg både min mand, mine børn og jeg!

 Nåh ja og så er og har efterårsferien altid været min yndlingsferie nr 1 - Hvorfor tænker du måske..? Fordi jeg hele mit liv (undtagen et år) har fødselsdag i efterårsferien:-)


Gry har endnu engang været heldig og er blevet begavet. Denne gang med den nyeste dvd udgave af Askepot (som iøvrigt er min Disney  favorit) og en smuk Askepotdukke! Er sikker på det nok skal blive mere eller mindre slidt op i ferien:-)


Mit nye stempelsæt, som jeg påtænker at lege lidt med i løbet af ferien!


Så har jeg fundet materialer frem. Jeg har jo 28 gaver jeg skal have lavet, og jeg må vist hellere så småt komme igang!


Hvad skal du lave i efterårsferien, hvis du da er så heldig at have det?

tirsdag den 9. oktober 2012

Aller, aller sidste chance!

I aften efter kl 19.00 finder jeg 3 vindere i min hemmelige børnetøjs konkurrence. Skynd dig at deltage lige her!


mandag den 8. oktober 2012

2 flotte fyre!

En af mine gamle klassekammerater fra folkeskolen skal snart giftes (faktisk på min fødselsdag). Hendes 2 drenge skal være brude svende, og jeg har fået æren af at sy tøjet til de drengene.

Inspirationen kommer fra Emil fra Lønneberg.

Apropos børnetøj... Så er det jo på onsdag jeg trækker de 3 vindere i min børnetøjs konkurrence. Har du hukset at deltage?

søndag den 7. oktober 2012

Happy Lights lyskæde.


Jeg har virkelig en svaghed for lyskæder. Jeg elsker den stemning de giver om aftenen, når de er tændt i mørket!

Jeg har i rigtig lang tid ønsket mig en lyskæde med store farvede kugler, men har ikke fået den før nu, for sørme så om Purestyleliving (en rigtig lækker webshop, fyldt med ene absolut uundværlige ting:-)) ikke har opfyldt mit ønske om den smukke og mega hyggelige lyskæde fra Happy Lights.

Happy Lights lyskæden fås i adskillelige farvevariationer. Både i dæmpede og afstemte farver, men også som den jeg har valgt i stærke og blandede farver. Farvekombinationen på min lyskæde hedder Niassam.

Jeg bliver så glad af at se på lyskæden, både om dagen når den er slukket, for her er den bare så dekorativ, men i særdeleshed om aftenen når den er tændt. Det giver altså virkelig bare det mest hyggelige lys. Der er simpelthen sådan en skøn stemning omkring lyskæden!  

Jeg har fotograferet lyskæden i mørke også, så kan du måske fornemme hvor meget stemning den giver:-)


Har du også en svaghed for lyskæder? Eller er lyskæder for dig kun noget der hører julen til?LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...