tirsdag den 27. november 2012

Dobbeltmoral i blogland?

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at reagere på det her... Men når jeg nu har lagt vågen i 3 timer i nat, hvor jeg har vendt og drejet en masse tanker omkring et par indlæg jeg læste i blogland igår (det var egentlig ikke så meget indlægene, der fik mig til at tænke, men mere kommentarerne dertil), ja så er jeg nok nød til at reagere på det, for så fylder det jo åbenbart meget i min bevidsthed.

Indlægene handler i bund og grund om hvorvidt det er ok med reklame eller ej i blogland - Og om reklamepolitik hos nogle bloggere.

Søde, søde piger (og det mener jeg af hele mit hjerte) når i ind imellem føler jer bombet af reklameindlæg på et hav af blogs, så er det langt fra firmaernes intention at irritere jer - For et firma handler alt i bund og grund om søgeoptimering. Er de ikke synlige på google, får de ikke penge i kassen. Så enkelt er det! Det betyder bl.a. at jo flere der skriver om deres produkt, jo bedre - Derudover er der en masse andre faktorer der spiller ind. Hvis du er interesseret i emnet kan du evt. google søgeoptimering, og blive meget klogere:-) 

Der blev også diskuteret om vi bloggere sælger os selv for billigt. Det er vel i bund og grund op til en selv at vurdere! Grunden til jeg har valgt at have sponsorerede indlæg på min blog, er absolut ikke størrelsen og mængden af gaver. Det første indlæg jeg lavede, fik jeg ikke selv noget som helst for at skrive. Et andet indlæg jeg har skrevet, fik jeg en gave til en værdi af 10,- for (Så kan man måske undrer sig over hvorfor jeg alligevel skrev om emnet. Det gjorde jeg i bund og grund fordi jeg synes emnet var vigtig!) En tredje gang valgte jeg at takke nej til gaven og alligevel skrive indlægget. Om det er rigtig eller forkert, synes jeg helt ærlig ikke er op til andre at bestemme:-) Og ja indrømmet - Nogle gange så er det nogle SUPER FEDE gaver jeg har modtaget. Jeg skal ikke gøre mig selv bedre end jeg er!

Der hvor jeg synes vi bloggere kan være dobbeltmoralske, er f.eks. i følgende tilfælde:

1: Det er ok at have give aways med sponsorerede produkter, men ikke "bare" skrive et indlæg om produktet- Hvor er forskellen, og hvorfor er den slags reklame mere velset end andet reklame?

2: Det er ok at lave et hav af indlæg med reklame for sig selv, egne produkter og egne butikker (omend det kun er på hobbybasis) - Hvorfor er den reklame ok, når det andet reklame ikke er?

3: Det er ok at lave en give away med en sponsoreret gave, hvis man selv har kontaktet producenten. Hvorfor er den slags reklame bedre, end i de tilfælde, hvor bloggeren bliver kontaktet af firmaet?

4: Det er ok at reklamere, hvis man igen har købt en ny dims fra det samme firma, som man i øvrigt har skrevet om i et hav af indlæg tidligere? Det er da i bund og grund også reklame!

Når jeg har sponsorede indlæg på min blog, så vælger jeg, i de tilfælde hvor det kan lade sig gøre, at vinkle det fra en side, der er relevant for min blog. Det betød bl.a. at da vi modtog Merida dukken, lavede jeg sammen med mine børn, et dukkehus af en papkasse, så indlægget fik en mere kreativ relevans for min blog, end hvis jeg bare havde taget en masse billeder af dukken og lagt ind i indlægget. Det kan ikke altid lade sig gøre, men jeg forsøger langt hen af vejen at give indlægget et strejf af mig:-) 

Det her indlæg er egentlig ikke skrevet for at debattere om det er ok med reklame i blogland eller ej. Indlægget er skrevet fordi jeg føler ikke det er op til andre at vurdere hvad der skal være på en blog! Jeg kunne aldrig drømme om at skrive et langt indlæg, om ting, jeg synes andre bloggere burde gøre bedre eller anderledes. For hvad der er "forkert" i mine øjne, er det måske ikke i andres øjne! It's as simple as that!

Så alle i skønne, dejlige og søde følgere af min blog:

Jeg forbeholder mig 100% retten til selv at bestemme hvilket indhold der skal være på min blog! Hvis i vil have mit guld, må i også tage mit "hø" :-).Og ja, så lader jeg mig alligevel lidt styre af jeres opråb, om at man i overskriften skriver hvis indlægget er sponsoreret. Det vil jeg overveje at gøre i fremtiden! 

Jeg dømmer heller ikke jer på indholdet af jeres blog. Laver i nogle indlæg, der i mine øjne er "hø" - sponsoreret eller ej (for ja, "hø" kan også være ikke-sponsorerede indlæg), ja så hopper jeg da bare let og elegant over det, og vender tilbage næste gang i laver et indlæg, der fanger min interesse. Jeg kunne aldrig drømme om at lade være med at følge jer hvis i, i perioder, vinkler jeres blog på en helt anden måde, end det jeg lærte jeres blog at kende på og det jeg elsker ved din/jeres blogs:-)

Synes du, at det er op til andre at bestemme hvad der skal være af indhold på din blog?

Med ønske om en god debat:-)

Og så blegnede min gaveindpakning da fuldstændig!

Måske husker i mit forrige indlæg. Hvis ikke så se det her... Jeg var ellers ok stolt af mig selv, og jeg synes, jeg havde fået lavet nogle fine gaver... Det syntes jeg faktisk lige indtil jeg kom hjem idag!

FOR SÅ... Modtog jeg den her bunke møglækkert indpakkede gaver fra Gitte. Jeg vidste bare, at du er bedre til det der indpakningshalløj, end jeg er... Nu har jeg sørme næsten helt præstationangst med indholdet af mine gaver til dig...

Please Gitte at dine gaver ikke er lige så fine indvendig som de er udvendig:-)

Måske lader jeg bare være med at pakke dem op, når de er så fine!!! Og så finder jeg heller ikke ud af om dine gaver er finere end mine indvendig:-)


fredag den 23. november 2012

Pakkelegspartner søges!

Jeg er har deltaget i endnu en pakkeleg..! Denne gang var det hos Linda jeg sprang med på legen:-)

Igår modtog jeg den fineste pakke med lækkert lir og kreagejl. Tak Linda! Jeg kan NEMT bruge pakken, og skal nok vise frem hvad jeg får ud af din fine pakke:-)


Nu er det så min tur til at sende legen videre til to nye bloggere. 

Reglerne er meget kort fortalt, er at de to første der skriver en kommentar til indlægget her er med i legen. Jeg sender en gave til hver af jer og så skal i forsætte legen på jeres blog, og finde 2 nye deltagere som i sender legen videre til:-) Derudover skal i sende en pakke retur til mig. Man skal altså sende 3 gaver og modtage 3 gaver.

Hvad siger du, vil du have en lille førjulegave fra mig i år?

torsdag den 22. november 2012

Jul i bedste Shane stil!

Jeg har de sidste 2 år kraftigt overvejet om mine børn ikke skulle have Shanes byg selv julekalender, der støtter Red Barnet, men jeg har været i tvivl om hvorvidt de var for små til det eller ej...

Sidste år sad vi troligt ved computeren hver dag i December og fulgte hvert afsnit på Red barnets hjemmeside. Min unger elskede det. De var helt opslugt!

I år havde jeg faktisk tænkt jeg ville købe den, og så måtte jeg se hvordan det gik. Altså om de ville kunne holde interessen hele måneden:-) 

Men sørme så om jeg ikke var heldig at vinde den ovre hos Eva - Se det er jo fantastisk! Så nu får jeg set om børnene er store nok til det, og jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret her på bloggen:-)

Jeg har lige været nede og hente kalenderen på posthuset, så nu glæder jeg mig til at skulle hente børnene hjem så vi kan kigge lidt nærmere på den!


mandag den 19. november 2012

Junettes tapet kugler

Jeg er vild med Junettes fine tapet og papirs kugler og er nu blevet den lykkelige ejer af et par stykker selv:-) Jeg synes simpelthen at de er SÅ fine!

Jeg har sat en lille prisme i bunden af mine. Det fremgår ikke helt så tydeligt af billedet, men de er der altså:-) Og jeg synes faktisk det ser rigtig sødt ud!søndag den 18. november 2012

Senseo kaffemaskine

Jeg har været så heldig, og ja jeg føler mig faktisk heldig, fordi jeg har fået lov at teste den nyeste Senseo Twist kaffemaskine fra Phillips. Vi har valgt maskinen i hvid og pink. Men den fåes i et have af andre flotte farvekombinationer.

Jeg har faktisk ejet en Senseo kaffemaskine før. 

Da jeg havde butik henne i byen, drak jeg ikke selv kaffe. Men jeg fik ofte gæster i butikken, der gerne ville have en kop kaffe, så derfor faldt valget dengang på Senseo'en, fordi det var super smart at kunne lave en kop kaffe her og nu i stedet for at have en kande stående, som alligevel ville blive smidt ud sidst på dagen.

Dengang ønskede jeg at man kunne lave kakao på Senseo'en. Og sørme så om man ikke kan få det nu!

Ud over kakao, kan du selvfølgelig få masser af forskelligt kaffe, bl.a. kan man få Cafe Latte til Senseo'en, og det er ingen hemmelighed at vi her i huset har drukket ca en million kopper Latte her i weekenden:-)

Jeg synes personligt at det er super smart at man kan nøjes med at lave en enkelt kop af gangen. Tit er jeg alene hjemme om eftermiddagen, og har da også ind imellem lyst til at kop varmt. Jeg laver aldrig kaffe på kaffemaskinen til mig selv. Jeg drikker nemlig ikke kaffe i store mængder, og det her med at lave en enkelt kop, det lykkes bare aldrig... Men jeg er da overbevidst om at efter vi har fået Senseo'en ind i huset igen, så er der absolut større chance for at jeg laver mig en enkelt kop når jeg kommer hjem om eftermiddagen:-)
Obs! De fine Senseo glas følger ikke med maskinen. Det er nogle glas vi har fra sidst vi havde en Senseo kaffemaskine.

Du kan læse meget mere om Senseo kaffemaskinen på deres Facebookside.

Er den ikke bare for nuttet?

Seriøst..!

 Jeg synes virkelig det lille rensdyr er nuttet! Gry fik det i et Kinderæg i fredags og jeg gør alt hvad jeg kan for at narre det fra hende...

Men den lille dame er mega stædig og vil ikke af med det..!

Gad vide hvor hun har den stædighed fra:-)


fredag den 16. november 2012

Et fantastisk univers! #19

Har du lyst til at tage med på besøg hos en svensk kunsthåndværker..?

Så tag et kig på Marias fine blog - Jag Blommar.

Marias blog er fyldt med kreativitet, farver, kunsthåndværk, billeder fra Marias hjem og liv.

Maria er i øvrigt med i en butik med andre kunsthåndværkere:-)

Så tag et kig og lad dig inspirere af Marias skønne billeder!

torsdag den 15. november 2012

Jul a la Rav og Krat

Hvor heldig har man lov at være..!

Gitte postede fornyligt et indlæg med de her fine Rudolfer hun har lavet. Jeg indrømmer det blankt jeg var solgt. Jeg synes simpelthen at de er så super fine:-) 

Nogle få dage efter smed Gitte en Give Away på hendes blog, og sørme så om jeg ikke var heldig at være den ene vinder i give away'en. Så nu skal de to Rudolfer og det fine julehus holde jul hos mig og min familie i mange, mange år fremover. Hvor fedt er det ikke lige?onsdag den 14. november 2012

Pension..?

Jeg indrømmer det blankt! Jeg er ikke den type der ligger en masse planer og strukturer for fremtiden. Jeg lever meget i nuet, og glemmer derfor at tænke på at engang bliver jeg (forhåbentlig) rigtig gammel, og hvad så? Hvad skal jeg leve af? Hvilken alderdom ønsker jeg mig? osv...

Jeg har ikke en eneste pensionsopsparing eller det der ligner... Men måske er tiden inde til at kigge lidt nærmere på mulighederne og overveje lidt nøjere hvilket liv jeg ønsker mig på sigt. Jeg har været en tur forbi pension for alle, og kigget lidt på mulighederne. Ikke at jeg har besluttet mig for noget som helst endnu:-) Men det fik da mine tanker i andre baner..! Og det er vel i bund og grund det første skridt på vejen:-)

Har du styr på pensionsordninger og lignende, ellers kan du ligesom jeg tage en tur over i pensionsklassen og blive meget, meget klogere på det hele. Klasselæren hedder Nynne og hun har i den grad forstand på pensioner:-) God fornøjelse!


mandag den 12. november 2012

Min bibel

Jeg elsker boligbøger! Jeg elsker MANGE boligbøger..! Men min absolutte favorit, min bibel, den der altid giver mig sindsyg meget inspiration lige her og nu, den jeg aldrig bliver træt af, er bogen Indret med tapeter af Andrea Larsson.

Hver gang jeg bladrer den igennem får jeg en sygelig trang til at plastre alle mine hvide vægge til med det ene smukke, mønstrede og farverige tapet efter det andet!

Jeg har tidligere ikke haft bogen selv, men har måttet nøjes med at savle over min svigerindes udgave... Men sørme så om hun ikke huskede min fascination af bogen, og gav den til mig til min fødselsdag:-)Hvilken bolig indretnings bog er din favorit?

Nu med nye solbriller!

WAUW de er SEJE!

Det var ordrene fra børnene, da vi den anden dag modtog ikke mindre end 3 par solbriller fra Sunglassesshop.dk. Vi var så heldige at få 2 par børnesolbriller og så et par damesolbriller til mig!

De 2 modeller følte sig temmelig cool, da de skulle fotograferes! Læg lige mærke til hvor godt Grys solbriller passer farverne i hendes outfit! Jo, jo den lille dame har såmænd stil:-)Min solbriller endte med at komme til at se sådan her ud. Modellen er sort med en lille fin sølvagtig detalje. 

Solbrillerne er fra North Beach model Corfu i farven sort gradient. Mine solbriller blev leveret i et sort etui - Måske jeg skal huske at bruge det den her gang, så det ikke går med de her solbriller, som det gjorde med mit sidste par:-)


søndag den 11. november 2012

Her jules!


Jeg kan altså ikke lade være - Igår stod for alvor i julepyntens tegn!

Ikke mindre end 12 styk pynt blev det til og alle hænger nu på mit fine juletræ fra Panduro, som i øvrigt også blev malet igår:-)
torsdag den 8. november 2012

I did it!!!

Nogle af jer husker måske, at jeg tidligere har beklaget mig over at jeg aldrig fik hæklet et tæppe til mig selv. Men sørme så om det ikke nu er sket! Over et år har det været undervejs. Men jeg har gjort det! Og jeg er STOLT!
onsdag den 7. november 2012

Ren nostalgi

Da jeg var barn var mit absolutte favorit legetøj Sylvanian Families, eller skovens dyr som de hed dengang. Jeg var så glad for det, at jeg har gemt mit hus, mine dyr og møbler fra dengang. Jeg bruger det faktisk som et lille julehus i December, så hvert år når jeg tager mit julepynt frem, bliver jeg helt nostalgisk, når jeg finder mit efterhånden gamle hus frem. Jeg ELSKEDE virkelig det legetøj! Og det gør jeg faktisk stadigvæk:-))

Jeg drev ofte min mor til vanvid med mine dyr fra Sylvanian Families. Musemoderen havde forklæde på, og jeg pillede det hele tiden af, så min mor var nød til at binde det på igen, gang på gang. De af jer der har prøvet at binde de små bindebånd der er på dyrenes forklæde, ved hvor svært det kan være:-) Idag er det min datter der driver mig til vanvid, når jeg skal binde sløjferne på hendes dyrs forklæder:-) Jo, jo det skam i ring!

Hvad er det jeg elsker ved de små dyr..? Det hele! Jeg synes simpelthen de er super nuttede og mega gennemførte! Jeg elsker alle detaljerne, her tænker jeg især på alt tilbehøret. Der findes et hav af tilbehør til de kære små dyr fra Sylvanian Families, alt lige fra huse, biler, butikker, bryllups kapel og jeg kunne blive ved! Dengang jeg havde forretning henne i byen forhandlede jeg faktisk de fantastiske dyr og tilbehøret. Det var og er et KÆMPE hit!

Jeg indrømmer det blankt. Min datter har et hav af Sylvanian Families. Både dyr, møbler og endda det store hotel:-) Den nyeste familie vi har fået indenfor dørene er familien Chokolade kanin.


Og sørme så om vi ikke også har fået en rød familiebil til dyrene. Den er simpelthen så fin!


Og som en smart detalje, kan man tage den forreste nummerplade ud, og så følger der et fint picnicbord med ud!


Værsgo så er frokosten serveret:-)


Og når picnicen er ovre kan resterne selvfølgelig puttes i bilens bagagerum. 


Har du og dine børn lyst til at følge med i alle nyhederne fra Sylvanian Families, så kan du besøge deres hjemmeside lige her på Sylvanian.nu 

Jeg indrømmer det... Jeg er SOLGT. Jeg bliver ALDRIG for gammel til Sylvanian Families!LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...