mandag den 31. december 2012

Godt nytår!

Så er bordet dækket og lagkagen lagt. I aften fejrer vi nemlig både nytår og fødselsdag! Gry fylder 5 år på fredag, men vores stue er for lille til at vi kan have alle gæster på én gang, så i år har vi valgt at invitere nogle af gæsterne til kombineret fødselsdag og nytårsaften:-)


Tusind tak til alle jer, der gider følge med i mit finurlige univers, der byder på lidt af hvert! Tak til hver og en -Uden jer, ville det at blogge, ikke være nær så sjovt - Håber i alle kommer rigtig godt ind i det nye år.

GODT NYTÅR!

fredag den 28. december 2012

Genbrug

Igår aftes da jeg var ved at pille mit julepynt ned (altså ikke mit juletræ, men alt det andet), fik jeg en ide..! Ikke noget særligt, men alligevel:-)

Min adventskrans som var pænt farverig i år. Den skulle da ikke bare smides ud efter så kort tid. Så af med lys og stjerner og på med bambi og bogstaver! Så nu har jeg en lille nytårskrans - Eller den kan vel i bund og grund godt hænge hele året.-)

Har du pakket julepynten væk endnu?


tirsdag den 25. december 2012

Pakkekalender 2012

I ved måske, at jeg er blevet forkælet med de skønneste gaver i hele December af de skønne piger Gitte, Heidi, Maria og Karen Elisabeth.

Her følger en mindre billedspam af alle de skønne ting jeg har pakket op i løbet af måneden. Og JA DET ER TILLADT AT BLIVE MISUNDELIG:-)

Hvis i vidste hvor mange gange i løbet af måneden, jeg har haft lyst til at pakke alle gaverne op på en gang. Det er altså ikke få gange!  Men jeg har holdt stand, og nøjes med en gave om dagen. Dygtige mig:-) Jeg klapper mig selv på skulderen!

HOLD NU OP hvor har det været HYGGELIGT! Jeg SKAL have tid og overskud til en lignende kalender næste år:-)

Tusind, tusind tak fpr gaverne piger - Hvis i har hygget jer bare halvt så meget som jeg har, så ved jeg at i har nydt de små gaver også:-)

Øv at det allerede er slut!

mandag den 24. december 2012

Hvad hulan er nu det..?

Det der julebord er da næsten helt traditionelt..! Hvor blev alle farverne af?Nåååhhhh der var de! Lige på juletræet! Jeg var lige ved at være bange for at jeg var gået hen og blevet alt for "pæn" i kanterne:-)Kære alle i skønne læsere, i ønskes en helt fantastisk jul, hvad enten den er farverig, rød, traditionel, kitschet, gammeldags, moderne eller noget helt tredje!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...